Я не знаю, як правильно назвати це блюдо, бо воно сильно відрізняється від оригінального рецепту. Але ідеологічно - найближче все ж до картоплі по-французьки.
Кількість продуктів не скажу, бо завжди все роблю на око.
Але приблизно розклад сил такий:
- 150 гр свіжого (не соленого!) сала
- 500 гр м'якої свинини (ідеально - вирізка)
- 2 цибулини
- 250 гр
(
Read more... )
Comments 30
сир додала пізніше-радомер шостка;
замість сальця унизу- підчерьовка з прожилкамі м яса;
базилік-свіжий+
цибулька-трішка замаринована у лимонно-лаймовому соці))
С М А К О Т А !)))))
Дякую!
Я майонез не добавляла-трішки збила жирнувату сметанку з тим самим лимонним соком та гірчицею+крихту цукрової пудри)))
Reply
від оригінального рецепту не лишилось і сліду, але я радий, що тобі сподобалось ))
Reply
Ну чомуууууу????
Адже усі інгридієнти по суті є- й сир й м ясо й картопля й печериці й цібулька...
крім сала чистого та майонезу( мені просто лікар дієтолог не рекомендував майонез піддвати термообробці)
а потім я завши люблю рибку й гриби щоб зі сметанкою та кислинкою)))))
я тебе люлю))))))))
Reply
за шо?
Reply
а ми трохи інакше такий рецепт робимо -- сало не кладемо -- цибулю на низ а потім на неї м'ясо -- але так -- м'ясо + бульба + гриби -- це смакота :)
Reply
Reply
Reply
Leave a comment