Рецепт: картопля по-французьки

May 26, 2010 15:55

Я не знаю, як правильно назвати це блюдо, бо воно сильно відрізняється від оригінального рецепту. Але ідеологічно - найближче все ж до картоплі по-французьки.

Кількість продуктів не скажу, бо завжди все роблю на око.

Але приблизно розклад сил такий:
- 150 гр свіжого (не соленого!) сала
- 500 гр м'якої свинини (ідеально - вирізка)
- 2 цибулини
- 250 гр ( Read more... )

поради Івасика, їжа, як я це роблю, я це люблю, рецепти, кулінарія, фото

Leave a comment

Comments 30

djannaangel May 26 2010, 19:38:29 UTC
Дякую котику!)) цьомкаю!)) своїм зробила,але трішки інакше:
сир додала пізніше-радомер шостка;
замість сальця унизу- підчерьовка з прожилкамі м яса;
базилік-свіжий+
цибулька-трішка замаринована у лимонно-лаймовому соці))
С М А К О Т А !)))))
Дякую!
Я майонез не добавляла-трішки збила жирнувату сметанку з тим самим лимонним соком та гірчицею+крихту цукрової пудри)))

Reply

drivaner May 26 2010, 20:15:29 UTC
звучить як "манна каша на воді без манної крупи" :))
від оригінального рецепту не лишилось і сліду, але я радий, що тобі сподобалось ))

Reply

djannaangel May 26 2010, 20:32:52 UTC
????
Ну чомуууууу????
Адже усі інгридієнти по суті є- й сир й м ясо й картопля й печериці й цібулька...
крім сала чистого та майонезу( мені просто лікар дієтолог не рекомендував майонез піддвати термообробці)
а потім я завши люблю рибку й гриби щоб зі сметанкою та кислинкою)))))
я тебе люлю))))))))

Reply

drivaner May 26 2010, 20:34:04 UTC
ги ги ))
за шо?

Reply


beautifullady22 May 26 2010, 22:21:38 UTC
сало + майонез + оливкова олія + сир -- бомба! :)
а ми трохи інакше такий рецепт робимо -- сало не кладемо -- цибулю на низ а потім на неї м'ясо -- але так -- м'ясо + бульба + гриби -- це смакота :)

Reply

drivaner May 27 2010, 07:35:30 UTC
сало + майонез + оливкова олія + сир -- бомба! шо ти кпинищ? :) я ж не виноват шо воно вкусно виходить :)

Reply

beautifullady22 May 29 2010, 00:04:17 UTC
та я не кпиню -- то смачно -- але просто жирного не люблю :)

Reply


Leave a comment

Up