Я не знаю, як правильно назвати це блюдо, бо воно сильно відрізняється від оригінального рецепту. Але ідеологічно - найближче все ж до картоплі по-французьки.
Кількість продуктів не скажу, бо завжди все роблю на око.
Але приблизно розклад сил такий:
- 150 гр свіжого (не соленого!) сала
- 500 гр м'якої свинини (ідеально - вирізка)
- 2 цибулини
- 250 гр
(
Read more... )
сир додала пізніше-радомер шостка;
замість сальця унизу- підчерьовка з прожилкамі м яса;
базилік-свіжий+
цибулька-трішка замаринована у лимонно-лаймовому соці))
С М А К О Т А !)))))
Дякую!
Я майонез не добавляла-трішки збила жирнувату сметанку з тим самим лимонним соком та гірчицею+крихту цукрової пудри)))
Reply
від оригінального рецепту не лишилось і сліду, але я радий, що тобі сподобалось ))
Reply
Ну чомуууууу????
Адже усі інгридієнти по суті є- й сир й м ясо й картопля й печериці й цібулька...
крім сала чистого та майонезу( мені просто лікар дієтолог не рекомендував майонез піддвати термообробці)
а потім я завши люблю рибку й гриби щоб зі сметанкою та кислинкою)))))
я тебе люлю))))))))
Reply
за шо?
Reply
2- за те ,що смакотою поділився
3- за те, що ти Є!!!)))
й за те6 що я бачу тебе інакшим сильнішим крилатим натхненним))
Ось так!))
Reply
Reply
Дякую-то дуужке багато!))
а от симпатичний комплімент гдля мене-то якраз те що треба!:))
Reply
но всеодно ти умнічка, молодчинка і мать-героїня!
Reply
А за приємності.... розчулив ... сонечко))
За те й люлю)))
Цьом у носик ....
син молодший перейшов у 5...
донька 7 закінчила-відмінниця й староста...
старший закінчує 1 курс... ще й працює-заробляє 1000 УЕ в місяць...
ПИШАЮСЬ!
Так-МАТИ ГЕРОЇНЯ-зучить дуже гордо!!!!
Дяк!
Reply
Leave a comment