Ньокі з батату під вершковим соусом з шпинатом та фундуком

Apr 15, 2014 22:04

Вчора в мене було відкриття - батат. Я бачила його, навіть знала багато рецептів , але ще не мала можливості познайомитися з цим чудовим продуктом, до вчора :) Просто супер!!! Особливо мене здивували ньокі, вони по текстурі абсолютно відрізняються від звичайних картопляних. Соус гарно доповнив страву, але буду експериментувати далі і знайомитися з ( Read more... )

vegetarian, вегетарианская пища, орехи, italian cuisine, шпинат, соусы, итальянская кухня

Leave a comment

Comments 4

happyhomecook April 15 2014, 21:23:47 UTC
Обожнюю ньокки, а тут ще й зі шпинатом!!!..ммм..смачно!...завтра ж піду шукати батат!...

Reply

delissimo April 15 2014, 21:47:31 UTC
Сподіваючись Вам сподобається :)

Reply


zykerka_zuki April 16 2014, 06:45:16 UTC
яка смачна страва!!!! дуже апетитно!

Reply

delissimo April 16 2014, 09:09:29 UTC
спасибі велике

Reply


Leave a comment

Up