Різотто з маскарпоне, черемшою та петрушкою

Mar 13, 2014 17:13

Це варіація страви Гордона Рамзі, єдине що він не використовував - це маскарпоне. Але воно додало такої неймовірної вершковості, що я ні на мить не пожалкувала. Вершкове диво з пікантною ноткою черемші :)


Read more... )

vegetarian, здоровое питание, Гордон Рамзи, обеды, healthy recipes, вегетарианская пища, italian cuisine, крупы, итальянская кухня

Leave a comment

Comments 4

flamebelle March 13 2014, 16:06:08 UTC
Ни разу не пробовала ризотто с черемшой. Должно быть очень вкусно!

Reply

delissimo March 13 2014, 18:40:16 UTC
О да! Очеь вкусно, с легким ароматом чеснока, и кремовой текстурой :)

Reply


zalevchik March 16 2014, 19:33:26 UTC
І чому я вчора до тебе не зайшла?!! Мама передала мені три пучки черемші, і я мізкувала, куди її прилаштувати, бо звичного салату з яйцями щось не хотілося. Якби побачила вчора твоє ризотто, однозначно приготувала би. Рецепт всеодно занотувала, адже сезон черемші ще триває. Дякую, що поділилася!

Reply

delissimo March 16 2014, 22:33:55 UTC
Сподіваюсь, коли спробуєш тобі сподобається :)

Reply


Leave a comment

Up