Це варіація страви Гордона Рамзі, єдине що він не використовував - це маскарпоне. Але воно додало такої неймовірної вершковості, що я ні на мить не пожалкувала. Вершкове диво з пікантною ноткою черемші :)
Рис для різотто 350 гр
Овочевий бульйон 1 л
Черемша 8 гр (але можна більше за смаком)
Петрушка 8гр
Пармезан тертий 50 гр
Маскарпоне 150 гр
Сіль,чорний перець
Цибуля шалот 3 шт.
Оливкова олія-3 ст.л.
На оливковій олії обсмажити дрібно порубану цибулю 3 хв. Далі додати рис і смажити ще десь 2 хв (до прозорості) на середньому вогні.
Додати спочатку 1 поварешку бульйону (70 гр), готувати, постійно помішуючи, коли випарується знову додати ще одну. Так до стану альденте. Далі додати маскарпоне, добре розмішати, готувати ще 2 хв. Додати посічену зелень, пармезан, посолити і поперчити і зняти з вогню.
Відразу подавати на стіл.
Рис для ризотто 350 гр
Овощной бульон 1 л
Черемша 8 гр (но можно больше по вкусу)
Петрушка 8гр
Пармезан тертый 50 гр
Маскарпоне 150 гр
Соль,черный перец
Лук шалот 3 шт.
Оливковое масло-3 ст.л.
На оливковом масле обжарить мелко порубленный лук 3 мин. Далее добавить рис и жарить еще где-то 2 мин (до прозрачности) на среднем огне.
Добавить сначала 1 поварешку бульона (70 гр), готовить, постоянно помешивая, когда испарится снова добавить еще одну. Так до состояния альденте. Далее добавить маскарпоне, хорошо размешать, готовить еще 2 мин. Добавить порубленную зелень, пармезан, посолить и поперчить и снять с огня.
Сразу подавать на стол.
Rice for risotto 350 gr
Vegetable broth 1 l
Ramson 8 g (Ala possible for more gusto)
Parsley 8 g
Parmegiano grated 50 gr
Mascarpone 150 gr
Salt,black pepper
Shallot 3 pcs.
Olive oil 3 tbsp
Fry the finely chopped onion for 3 minutes on olive oil. Then add the rice and fry for about 2 minutes (up to a transparency) over medium heat. Then put To first the first ladle of broth, cook, stirring constantly, when will evaporate again add a ladle, repeat it with every ladle.