Апельсины по-бомбейски

Mar 13, 2014 16:50

Моя любов до кулінарії набирає обертів, як і захоплення від шеф-повара Гордона Рамзі, хоча, мені здається, він давно відійшов від слова "шеф-повар". Власне сьогодні, я приготувала 3 його рецепти, результат змусив робити мене це і надалі. Як не дивно, почнем з десерту :)





4 апельсина
кінза 30 гр
мята 30 гр
цукор 150 гр
гранатові зерна



В блендері або в ступці розтерти мяту,кінзу та цукор до майже однорідної маси (зелена кристалічна маса вийде). Апельсини очистити від шкірки і нарізати кружальцями. На них викласти мятну суміш і посипати гранатовими зернами.


Моя любовь к кулинарии набирает обороты, как и восторг от шеф-повара Гордона Рамзи, хотя, мне кажется, он давно отошел от слова "шеф-повар". Собственно сегодня, я приготовила 3 его рецепты, результат заставил делать меня это и в дальнейшем. Как не странно, начнем с десерта :)



4 апельсина
кинза 30 гр
мята 30 гр
сахар 150 гр
гранатовые зерна для подачи
В блендере или в ступке растереть мяту,кинзу и сахар до почти однородной массы (зеленая кристаллическая масса получится). Апельсины очистить от кожуры и нарезать кружочками. На них выложить мятную смесь и посыпать гранатовыми зернами.



4 oranges
30 gr coriander fresh
mint 30 gr fresh
sugar 150 g
pomegranate grains for serving



In blender or mortar grind,mint, coriander and sugar until almost homogeneous mass (green crystalline mass will be). Peel the oranges and cut into slices. Sprinkle with mint mixture and pomegranate seeds.

фрукты, десерты, appetizers, gordon ramsey, salads, desserts, салаты, закуски

Previous post Next post
Up