Саме так в нас на Закарпатті називають пісний бульйон з білих грибів. Це один з найбільш ароматних супів у світі (на мою думку), а ще це одна з найсмачніших пісних страв у світі (на мою думку :)). Все просто як раз, два , три ...
Білі сушені гриби 300 гр
Корінь петрушки 1 шт
1 цибуля
2 моркви
Лавровий лист 2 шт
Кольрабі 0,5 шт
Часник 2 зубчика
Сіль,чорний перець,цукор
Макарони до супу
Петрушка для подачі
Гриби замочити на декілька годин у холодній воді. (Я лила стільки води, скільки потрібно для супу). Поставити на вогонь і довести до кипіння. Додати корінь петрушки ,кольрабі та лавровий лист. Готувати 20 хв. На рослинній олії, підсмажити дрібно цибулю з часником та дрібними кубиками моркви до золотистого кольору, додати цукор та перець. Потім овочеву суміш додати в бульйон і готувати ще 20-25 хв. Посолити і подавати з рубленою петрушкою . Смачного!
Именно так у нас на Закарпатье называют постный бульон из белых грибов. Это один из самых ароматных супов в мире (по моему мнению), а еще это одно из самых вкусных постных блюд в мире (по моему мнению :)). Все просто как раз, два , три ...
Белые сушеные грибы 300 гр
Корень петрушки 1 шт
1 лук
2 моркови
Лавровый лист 2 шт
Кольраби 0,5 шт
Чеснок 2 зубчика
Соль,черный перец,сахар
Макароны до супа
Петрушка для подачи
Грибы замочить на несколько часов в холодной воде. (Я лила столько воды, сколько нужно для супа). Поставить на огонь и довести до кипения. Добавить корень петрушки ,кольраби и лавровый лист. Готовить 20 мин. На растительном масле поджарить мелко лук с чесноком и мелкими кубиками моркови до золотистого цвета, добавить сахар и перец. Потом овощную смесь добавить в бульон и готовить еще 20-25 мин. Посолить и подавать с рубленой петрушкой . Приятного аппетита!