Про цей салат багато говорити не потрібно. Весна, весна весна - прийшла :)
Черемша 2 пучка
Яйця 7 шт
Для соусу:
Вершки 100 мл
Сир горгонзолла 100 гр
сіль,чорний перець,мускатний горіх
Яйця відварити. Черемшу порізати .
Вершки довести майже до кипіння та додати сир., готувати на маленькому вогні 5-6 хв, помішувати,щоб не пригоріло. Далі додати сіль,чорний перець та мускатний горіх. Заправити салат.
Про этот салат много говорить не нужно. Весна ,весна,весна - пришла :)
Черемша 2 пучка
Яйца 7 шт
Для соуса:
Сливки 100 мл
Сыр горгонзолла 100 гр
соль,черный перец,мускатный орех
Яйца отварить. Черемшу порезать .
Сливки довести почти до кипения и добавить сыр., готовить на маленьком огне 5-6 мин, помешивать,чтобы не пригорело. Далее добавить соль,черный перец и мускатный орех. Заправить салат.
Spring, spring, spring has arrived :)
Ramson 2 bunch
Eggs 7 PCs
For the sauce:
Cream 100 ml
Cheese gorgonzola 100 gr
salt,black pepper,nutmeg
Boil the eggs. Chop the ramson .
Double cream bring almost to a boil and add cheese, cook on low heat for 5-6 minutes, stirring (do not burn). Next, add the salt,black pepper and nutmeg. Dress the salad.