Чорна поливка

Mar 12, 2014 17:36

Саме так в нас на Закарпатті називають пісний бульйон з білих грибів. Це один з найбільш ароматних супів у світі (на мою думку), а ще це одна з найсмачніших пісних страв у світі (на мою думку :)). Все просто як раз, два , три ...


Read more... )

закарпатская кухня, постные блюда, обеды, вегетарианская пища, грибы, супы, soups

Leave a comment

Comments 6

katyusha_71 March 12 2014, 17:50:51 UTC
можу тільки уявити яка це смакота, білі гриби для мене це справжній скарб, восени мене пригостили білими грибами-зовсім не багато, я їх висушила та використала на різдвяні свята, а купувати - для мене дуже дорого :(

Reply

delissimo March 12 2014, 19:07:52 UTC
На Закарпатті, можна й самому назбирати, а придбати можна для супу - десь гривень 15-20 . Але напевно в центральній Україні з цим важче

Reply

katyusha_71 March 12 2014, 19:54:42 UTC
треба їхати до Вас, у нас дорожче коштують білі гриби, я живу не так далеко, але нажаль була на Закарпатті тільки два рази: раз у подруги в селищі Поляна, а другий - в Ужгороді (відвідали фестиваль їжі на грилі, а ще фестиваль леквару у Гечі, дуже мені сподобалось, при можливості їздила б щороку.......я не грибник, тож назбирати самому це не про мене, але їсти гриби люблю

Reply

delissimo March 12 2014, 20:16:39 UTC
Я Вас розумію. А мій улюблений фестиваль на Закарпатті - фестиваль гентешів (тих хто ріже свиней). Там і гурка і пікниця, і шовдирь, і ковбаски, шашлик - охххххх.

Reply


Leave a comment

Up