Пішковта з абрикосовим варенням / Сake with apricot jam and meringue

Jan 23, 2014 17:59

"Пішковта" на Закарпатті означає "тісто", а ще правильніше (мене поправили) - "бісквіт", рецепт якого практично у всіх однаковий, єдине , що змінюється це ягоди, або горіхи і т.д. Я люблю такі рецепти, вони дуже прості, швидкі, і можна імпровізувати з будь-якими продуктами. В мене було відкрите абрикосове варення і в холодильнику стояли свіжі білки ( Read more... )

торты, закарпатская кухня, десерты, выпечка, baking, desserts, абрикосы

Leave a comment

Comments 6

t_brenon January 23 2014, 21:50:08 UTC
Дуже гарно виглядає!)

Reply

delissimo January 23 2014, 22:10:26 UTC
Гарно дякую :)

Reply


zykerka_zuki January 24 2014, 08:19:28 UTC
дуже смачно- i можна використати лишнi бiлки!

Reply

delissimo January 24 2014, 12:30:25 UTC
Точно :)

Reply


flamebelle January 24 2014, 18:40:04 UTC
Оксаночка, очень красиво! Белковая шапочка здорово украшает!

Reply

delissimo January 24 2014, 22:00:30 UTC
Спасибо большое. Жаль что я только пробовала, а не наелась как следует :)

Reply


Leave a comment

Up