Кабачкове карпаччо з бринзою/ Zucchini carpaccio with salted cheese

Oct 02, 2013 19:12

У мене відчуття, наче мене тут не було 100 років. Відсутність фотоапарата трохи вибила мене з колії, але ненадовго. Новий ще не вдалося придбати, та хіба це може бути причиною, щоб перестати вести блог, а тим паче перестати готувати. Моя пристрасть до кулінарії стала ще більшою, тому , дякувати Богу, я буду продовжувати свою улюблену справу, ( Read more... )

кабачки, vegetarian, appetizers, вегетарианская пища, italian cuisine, итальянская кухня

Leave a comment

Comments 14

lazira October 2 2013, 16:15:27 UTC
Замечательная идея! Фото очень аппетитные!

Reply

delissimo October 2 2013, 18:48:57 UTC
Спасибо большое Вам!

Reply


kinda_cook October 2 2013, 16:16:22 UTC
с возвращением!

Reply

delissimo October 2 2013, 18:48:42 UTC
И я рада тебя видеть, бегу в твой журнал, а то давно ничего не читала :)

Reply

kinda_cook October 2 2013, 18:55:39 UTC
беги, беги, у меня, как всегда, много вкусного :))))))

Reply

delissimo October 3 2013, 12:25:23 UTC
В чем в чем, а в это я уверенна :)

Reply


frune4ka October 2 2013, 16:20:04 UTC
Фотоаппарат дело наживное. Главное желание готовить!!!

Reply

delissimo October 2 2013, 18:48:04 UTC
100% !!!!!!!!!! Вы правы :)

Reply


olgavb_osa October 2 2013, 16:49:18 UTC
Красиво и аппетитно!)

Reply

delissimo October 2 2013, 18:47:47 UTC
Спасибки :)

Reply


sky_dream_l October 2 2013, 17:45:43 UTC
Красиво!

Reply

delissimo October 2 2013, 18:47:34 UTC
Спасибо большое :)

Reply


Leave a comment

Up