Кабачкове карпаччо з бринзою/ Zucchini carpaccio with salted cheese

Oct 02, 2013 19:12

У мене відчуття, наче мене тут не було 100 років. Відсутність фотоапарата трохи вибила мене з колії, але ненадовго. Новий ще не вдалося придбати, та хіба це може бути причиною, щоб перестати вести блог, а тим паче перестати готувати. Моя пристрасть до кулінарії стала ще більшою, тому , дякувати Богу, я буду продовжувати свою улюблену справу, використовуючи те що є під рукою. А сьогодні поділюся рецептом мого улюбленого карпаччо. Смачного :)





Кабачки або цукіні (молоді) 2 шт (приблизно 600 гр)
Молода цибуля 1 пучок
Оливкова олія 3 ст.л.
Сік лимона 1,5 ст.л.
Бринза 70 гр
сіль та перець



За допомогою слайсера , порізати кабачки на тонкі кружальця. Викласти їх на тарілку, збризнути соком лимона та оливковою олією. Молоду цибульку порізати на тонкі кружальця і посипати карпаччо. Посолити і поперчити та додати бринзу.



Кабачки или цукини 2 шт (примерно 600 грамм)
Зеленый лук 1 пучок
Оливковое масло-3 ст.л.
Сок лимона 1,5 ст.л.
Брынза 70 гр
соль и перец



С помощью слайсера , кабачки порезать на тонкие кружочки. Выложить их на тарелку, сбрызнуть соком лимона и оливковым маслом. Молодой лук мелко порезать и посыпать карпаччо. Посолить и поперчить и добавить брынзу.



zucchini 2 PCs (about 600 grams)
1 bunch green onions
Olive oil 3 tbsp
1.5 tbsp lemon juice
Cheese 70 gr
salt and pepper



Using a slicer , cut zucchini into thin slices. Put them on a plate, sprinkle with lemon juice and olive oil. Sprinkle carpaccio with young chopped onion . Season with salt and pepper and add salted cheese.

кабачки, vegetarian, appetizers, вегетарианская пища, italian cuisine, итальянская кухня

Previous post Next post
Up