Холодний рататуй зі сливами /Холодный рататуй со сливами/ Cold Ratatouille with plums

Sep 03, 2013 21:52

Це дивовижно, але я досі не куштувала знаменитий «Рататуй», але вчора я скуштувала холодний рататуй зі сливами від журналу «Saveurs». Овочева феєрія з фруктовою ноткою, мммммм……..


Read more... )

томаты, кабачки, вегетарианская пища, баклажаны, французская кухня, saveurs

Leave a comment

Comments 4

flamebelle September 4 2013, 10:50:43 UTC
Я рататуй со сливами в жизни не ела. Очень интересно должно быть!

Reply

delissimo September 4 2013, 12:00:50 UTC
Да, вкус меня удивил :)

Reply


ok_julia September 5 2013, 22:37:44 UTC
а в нас ця страва називалась овочевим рагу, звісно без тім'яну і слив) думаю, подібні страви є у багатьох народів
а як ви уникаєте появі великої кількості рідини під час готування овочів під кришкою?

Reply

delissimo September 7 2013, 10:42:55 UTC
Якщо у вас виникає така ситуація, за 15 хв до кінця, я знімаю кришку і трохи збільшую вогонь.

Reply


Leave a comment

Up