Холодний рататуй зі сливами /Холодный рататуй со сливами/ Cold Ratatouille with plums

Sep 03, 2013 21:52

Це дивовижно, але я досі не куштувала знаменитий «Рататуй», але вчора я скуштувала холодний рататуй зі сливами від журналу «Saveurs». Овочева феєрія з фруктовою ноткою, мммммм……..





Цукіні 500 гр
Баклажани 300 гр
Червоний солодкий перець 250 гр
Жовтий солодкий перець 250 гр
Цибуля 200 гр
Томати 2шт
Часник 2 зубчика
1 гілочка тім*яна
Лавровий листок 2 шт
Сливи 150 гр
Оливкова олія
Сіль,перець
Зелень
Цибулю порізати мілкими кубиками і підсмажити. Додати порізані томати, часник, тім*ян і лавровий лист. Приправити сіллю та перцем і готувати 10 хв. Цукіні, баклажани та перці очистити та порізати на невеликі шматки, по черзі обсмажити і додати до томатів з цибулею. Сливи розрізати на четвертинки і додати до овочів. Відкоригувати сіль та перець , я ще додала 2 ч.л. цукру. Готувати 40 хв під кришкою. Подавати холодним та прикрасити зеленню.



Это удивительно, но я еще не пробовала знаменитый «Рататуй», но вчера я попробовала холодный рататуй со сливами от журнала «Saveurs». Овощная феерия с фруктовой ноткой, мммммм........

Приятного вам аппетита!

Цукини 500 гр
Баклажаны 300 гр
Красный сладкий перец 250 гр
Желтый сладкий перец 250 гр
Лук 200 гр
Томаты 2шт
Чеснок 2 зубчика
1 веточка тимьяна
Лавровый лист 2 шт
Сливы 150 гр
Оливковое масло
Соль,перец
Зелень
Лук порезать мелкими кубиками и поджарить. Добавить порезанные томаты, чеснок, тимьян и лавровый лист. Приправить солью и перцем и готовить 10 мин. Цукини, баклажаны и перцы очистить и порезать на небольшие куски, по очереди обжарить и добавить к томатам с луком. Сливы разрезать на четвертинки и добавить к овощам. Откорректировать соль и перец , я еще добавила 2 ч.л. сахара. Готовить 40 мин под крышкой. Подавать холодным и украсить зеленью.



It's amazing, but I have not tried the famous «Ratatouille», but yesterday I tried cold Ratatouille with plums, recipe from the magazine «Saveurs». Vegetables with fruity flavour, mmmmmm........
Bon appetit!

Zucchini 500 gr
Eggplant 300 gr
Red pepper 250 gr
Yellow sweet pepper 250 gr
200 g onions
Tomatoes 2pcs
2 cloves of garlic
1 sprig thyme
Bay leaf 2 PCs
Plum 150 gr
Olive oil
Salt,pepper
Parsley
Cut the onions into small cubes and fry it until golden brown. Add the diiced tomatoes, garlic, thyme and bay leaf. Season with salt and pepper and cook for 10 minutes. Zucchini, eggplant and peppers, peel and cut into small pieces, fry it and add to the tomatoes and onions. Plum cut into quarters and add to vegetables. Adjust salt and pepper , I have added 2 tsp sugar. Cook for 40 minutes under the lid. Serve cold and decorate with parsley.

томаты, кабачки, вегетарианская пища, баклажаны, французская кухня, saveurs

Previous post Next post
Up