мяхка жарена печінка

Jul 22, 2009 23:40

В мене тьощщя дуже укусно готове. Но єсть одне но, шо її вєчно расстраює. Не зна вона СІКРЄТА приготування мяхкой жареной печінки ( Read more... )

Leave a comment

Comments 40

robert_xuyani July 23 2009, 16:32:58 UTC
так, нарізаємо тоненькими шматочками як на відбивні(до 1см), нічого не відбиваємо, і кладемо на розпечену сковорідку з олією і жаримо на доброму вогні(шоби не тушилась а жарилась)нічого не накриваємо кришкою, а постійно перевертаємо, щоби підгорала кров яка виступає. після першого-другого перевороту можна посолити і продовжувати жарити. готовність через 5-10хв. ням-ням. пішов жарити.

Reply

nezkor July 23 2009, 20:29:27 UTC
картінка вводе у заблуждєніє

Reply


robert_xuyani July 23 2009, 16:36:55 UTC
і ніяких свинячохуячих печінок - тільки телячо-говяжу)

Reply

nezkor July 23 2009, 20:30:32 UTC
все ясно - ви ілі мусульман ілі їсте кошерне

і на том спасібо

Reply

robert_xuyani July 23 2009, 20:51:44 UTC
нє) просто смак хороший)

Reply

nezkor July 23 2009, 21:05:17 UTC
вам віднєє

Reply


Leave a comment

Up