Something about peope's agendas

Jan 19, 2010 23:04

For your overly dramaticised dutch reading pleasure ( Read more... )

writings

Leave a comment

Comments 9

breyten January 19 2010, 22:20:55 UTC
Excuses me de typfouten trouwens :)

Reply


isabelgou January 19 2010, 22:25:20 UTC
Ik heb er zelf geen last van, maar ik kan me er wat bijvoorstellen. Denk dat het beste is om maar gewoon aan de georganiseerde types uit te leggen dat al dit weken-van-te-voren geplan voor jou bijzonder lastig is. Als het echt iemand is die ver weg woont of het zelf buitengewoon druk heeft heeft het wel nut om dingen ver van te voren te plannen, maar algemene sociale bijeenkomsten mogen best was spontaner/minder strict zijn.

Reply


klik January 20 2010, 11:04:46 UTC
Het is moeilijk he, populair zijn. ;)

Reply


ankie January 20 2010, 12:12:00 UTC
Ja ik ken wel mensen die al in mei begonnen over naar de Efteling gaan in augustus ;)
ik heb zelf minder moeite met nee zeggen maar ik snap wel dat het een druk kan opleveren als andere mensen je agenda volplannen terwijl jij meer van dag tot dag leeft. Soms moet je nee zeggen om ja te kunnen doen, dus als iemand iets zo ver van te voren vraagt kun je proberen de boot af te houden en het beslismoment te verplaatsen? Kan natuurlijk niet met alles :)

Reply


zolphia January 20 2010, 18:30:32 UTC
Herkent U dit probleem?

Ehm, nee, eigenlijk niet. (Blijkbaar ben jij nou eenmaal populairder ;) )

Persoonlijk zit het onderscheid niet in georganiseerdheid, maar in de grote van de groep. Ik heb een vriendengroep, waar we regelmatig afspreken. Dat doen we dan over het algemeen 2 maanden van te voren. Niet vanwege georganiseerdheid, maar omdat we allemaal drukke mensen zijn. Anders is het onmogelijk om een datum te prikken, waarop minstens 50% kan. (Heb het niet over een jouw bekende vriendengroep, btw)

Maar als ik 1-op-1 afspraak maak bij iemand, dan kan het gerust een paar dagen van tevoren. Kans is groter dat 2 mensen dan nog een vrije agenda hebben, dan dat 10 mensen dat hebben.

En als het ruim van te voren gepland wordt als je dat liever hebt, dan kan je altijd nog zeggen dat je het niet weet & er nog op terugkomt. Dat is wel zo eerlijk voor iedereen.

Reply


Leave a comment

Up