Роставивши табуретки по берегах чотирьох океанів я розширив межі своєї кухні до планетарного масштабу. Це не Манька Величко, це майданчик для приготування смачних страв!
Los Cosineros - це угрупування вільних митців, які мандрують по світу готуючи їжу та репрезентуючи найрізноманітніші види творчості. Вільні митці організовують по всьому світу фестивалі Кулінарної та Сценічної творчості у найнезвичайніших формах.
Кухар божевільний, та їжа добра!
З цими словами Los Сosineros приносять свято і радість в кожний дім, до якого їх заносить вільний вітер.
До кожної страва, незалежно від решти продуктів додається секретний інгредієнт, котрий неможливо купити на жодному базарі світу за жодні гроші. Секретом його приготування володіють лише Кухарі - Los cosineros.
До новоствореного проекту першим приєднався колишній банкіський службовець, майстер рейкі та неймовірно талановитий кухар, бразильський козак
доктор Марк.
Третім до Los Cosineros було почесно посвячено Кірила. Який незважаючи на "
чистку невірних", все ще перебуває лідером білоруської групи "З табуретом через Континенти".
Нашим першим виступом стала кухня Rainbow, де ми втрьох готували на 70 щасливих хіппі. Ми варили борщ з листям коки, вигадували гострі соуси з маракуї та меду та прикрашали страви квітами. Хіпани були в захваті і творчому піднесенні. Співали чотири доби без зупинки.
Потім наша банда перемістилась до Жеані. ми познайомились з нею на тій же "Веселці". Вона мешкає у Вікторії - півдороги до Сальвадору.
"Жеані і три кухаря" - так можна назвати наші спільні пригоди. Ми їхали два дні, зупиняючись на всіх пляжах по дорозі. Здавалось Марк тут знав всіх, а кого не знав швидко знайомився.
На одному з таких пляжів ми саме стрибали по каменях над блакитною водою, коли до мене звернулись з проханням зробити фотку кумедні туристи. Ми познайомились.
- Ми кухарі. З України, Білорусі і Бразилії!
Туристи були в захваті і попросили, щоб ми приготували щось для них. Сказали що куплять всі продукти. Ми погодились. Поки шукалили де готувати, Жеані зголодніла і сказала, що вона теж хоче щоб ми для неї щось приготували.
Замовлення посипались як сніг серед ясного неба!
Наступні три дні ми готували такі страви, що я сам уплітав їх за обидві щоки. Це була гречка з м"ясом, гуляші, риба в сирному соусі, і яблучні пироги з горіхами і багато-багато іншого.
Жеані раділа і ми дякували одне одному. А тоді вона вивезла нас на трасу до Сальвадора, а Марка на трасу до Ріо.
Ми зустрінемось у Марка вдома і звідти разом поїдемо в Ушуаю.
Los Cosineros представляють - 19-20 березня Аргентина, Ушуая, «
Fish and Dance festival» - фестиваль красивої їжі та смачної творчості.
Не можливо украсти творчість. Вона знаходиться в середині митця ;)