Дата проведення
19-20 березня 2011 року
Місце проведення
Ушуая, Аргентина
Учасники
Мистецькі, танцювальні, театральні, циркові та кулінарні колективи країн світу, що творять з любов"ю
Організатори
Учасники мистецького проекту «Los Cosineros»
Коротко про фестиваль
Фестиваль складається з двох основних категорій: «кулінарної» і «сценічної» які одночасно проходять на двох відкритих майданчиках протягом двох днів.
Як взяти участь
Для участі у фестивалі Fish & Dance учасники заповнюють та надсилають анкету на сайті
www.taburet.org, зазначаючи в якій категорії вони хочуть взяти участь.
Мистецькі категорії
Кулінарна - мистецтво кулінарії світових кухонь буде представлено рибними стравами. Виступи відбуватимуться на відкритому майданчику-кухні.
Тривалість готування та подальшої дегустації однієї страви до 3 годин.
Сценічна - сценічне мистецтво світових культур буде представлено музикою, театром і танцями. Тривалість виступу до 20 хвилин.
Цілі і задачі
Головним завданням фестивалю є співтворчість світових культур. Молоді представники стародавніх культур, що два дні спілкуються в неформальній атмосфері краси і радості обов’язково народять разом дещо нове і прекрасне.
Фінансові ресурси
Фестиваль є некомерційним і робиться на альтруїстських засадах та приватних коштах його організаторів. Будь-яка допомога з вашого боку допоможе нам зробити фестиваль краще. Дякуємо!
Волонтери
Організатори фестивалю також ТЕРМІНОВО звертаються до всіх по волонтерську допомогу під час фестивалю. Подробиці роботи волонтерів стануть відомі пізніше і будуть повідомлені особисто всім, хто надішле листи на адресу -
fish.n.dance@gmail.com. У темі листа обов’язково зазначайте «волонтер».
Ініціатор фестивалю
Леонід Кантер,
leonid.kanter@gmail.com