SASTĀVDAĻAS: 6 kartupeļi 2 saldās paprikas 1 baklažāns 300 gr šampinjonu 1 liels sīpols 300 gr siera Raudene (oregano)
Pārliešanai 3 olas 3/4 glāzes piena Garšvielas, kādas patīk
GATAVOŠANA: Nomizo kartupeļus un sagriež šķēlītēs, izliek cepamo formu gan dibenu, gan sānus, uzber nedaudz sāls. Pirms tam formu iesmērē ar eļļu. Tad sagriež šampinjonus un sīpolu un nedaudz sacep, pieliek nedaudz sāli. Liek pa virsu kartupeļiem. Tad sagriež lielās šķēlēs (gareniski pa visu) baklažānu, apber ar sāli, patur 15 min. Tad noskalo, sagriež palielos gabalos un apcep eļļā. Liek pa virsu sēnēm, pārberot ar raudeni. Tad sagriež papriku, ne pārāk smalki, un liek pa virsu baklažānam. Sakuļ olas ar pienu, pievieno garšvielu, pārlej dārzeņiem. Liek cepties 200 grādos līdz kamēr virsma paliek brūna. Tad pārber ar sieru, apbrūnina! Var ēst vienu pašu, var ēst ar gaļas ēdieniem. Ļoti gardi! :)) Iedvesmojos no šīs receptes.