Rīsi ar dārzeņiem

Jul 03, 2013 20:32

Viens no pēdējā laika atklājumiem! Var ēst vienu pašu, var ēst kā piedevu. Ātri un viegli, kas nav mazsvarīgi! Un vēl - dārzeņu sastāvu var variēt no sezonas un vēlmēm, galvenais, lai tie ir stingri, nesajūk putrā pēc apcepšanas.


Iedvesmas avots šī recepte.

[RECEPTE]
RECEPTE

Sastāvdaļas
  • 200 gr rīsi
  • 1 vidēja paprika
  • 1 vidējs burkāns
  • 2 selerijas kāti (ja pārāk aromātiski, nevar likt, jo D.neēd)
  • 1/2 mazās bundžiņas konservētas kukurūzas
  • 1-2 ēd.karote sojas mērces
  • Eļļa cepšanai
Gatavošana
  1. Noskalo, uzvāra un nokāš sietā rīsus.
  2. Notīra, sagriež dārzeņus.
  3. Lej čuguna pannā vai pīlē eļļu, sakarsē, ber iekšā dārzeņus un apcep gandrīz gatavus. Kukurūzu pievieno pašu pēdējo.
  4. Pielej sojas mērci, maisot karsē, kamēr tā iztvaiko (ātri tas notiek).
  5. Ber iekšā rīsus, kārtīgi samaisa, uzkarsē un gatavs!

dārzeņi, rīsi, piedeva, sāļais

Previous post Next post
Up