Livejournal
Log in
Post
Friends
My journal
provokatore
Rīsi ar dārzeņiem
Jul 03, 2013 20:32
Viens no pēdējā laika atklājumiem! Var ēst vienu pašu, var ēst kā piedevu. Ātri un viegli, kas nav mazsvarīgi! Un vēl - dārzeņu sastāvu var variēt no sezonas un vēlmēm, galvenais, lai tie ir stingri, nesajūk putrā pēc apcepšanas.
Iedvesmas avots šī
recepte
.
[
RECEPTE
]
RECEPTE
Sastāvdaļas
200 gr rīsi
1 vidēja paprika
1 vidējs burkāns
2 selerijas kāti (ja pārāk aromātiski, nevar likt, jo D.neēd)
1/2 mazās bundžiņas konservētas kukurūzas
1-2 ēd.karote sojas mērces
Eļļa cepšanai
Gatavošana
Noskalo, uzvāra un nokāš sietā rīsus.
Notīra, sagriež dārzeņus.
Lej čuguna pannā vai pīlē eļļu, sakarsē, ber iekšā dārzeņus un apcep gandrīz gatavus. Kukurūzu pievieno pašu pēdējo.
Pielej sojas mērci, maisot karsē, kamēr tā iztvaiko (ātri tas notiek).
Ber iekšā rīsus, kārtīgi samaisa, uzkarsē un gatavs!
dārzeņi
,
rīsi
,
piedeva
,
sāļais
Leave a comment
Previous post
Next post
Up