Grilēti vistu spārniņi

Jun 15, 2013 15:10



Izmantoju 2 veidu marinādes. Cepu cepeškārsnī.
[RECEPTES]
TUMŠIE SPĀRNIŅI
Iedvesmai izmantoju šo recepti
Sojas mērce
Medus
Aveņu vīns
Melnie maltie pipari
Augu eļļa

GAIŠIE SPĀRNIŅI
Te iedvesmojos no šīs receptes.
Gaišais bezalkoholiskais alus
Augu eļļa
Sinepes
Sarkanās paprikas pulveris
Melnie maltie pipari
Lauru lapas

Visu liku pēc savām izjūtām. Gaišie ļoti garšīgi sanāca. Tumšie - stipri īpatnēji, bet ļoti neparasti un garšīgi arī. Tumšajiem varētu būt vairāk medus vai varētu pievienot papildus cukuru.

Nomazgātus vistu spārniņus liek marinādē un tur ledusskapī vismaz 12 stundas. Pirms cepšanas nosusina ar salveti. Liek uz restītēm cepeškārsnī uz 180 grādiem cepties, paliekot apakšā pannu, kurā ieklāts cepampapīrs (lai pilošie tauki nedegtu).

marināde, grills, vista, sāļais

Previous post Next post
Up