Izmantoju 2 veidu marinādes. Cepu cepeškārsnī. [RECEPTES] TUMŠIE SPĀRNIŅI Iedvesmai izmantoju šo recepti Sojas mērce Medus Aveņu vīns Melnie maltie pipari Augu eļļa
GAIŠIE SPĀRNIŅI Te iedvesmojos no šīs receptes. Gaišais bezalkoholiskais alus Augu eļļa Sinepes Sarkanās paprikas pulveris Melnie maltie pipari Lauru lapas
Visu liku pēc savām izjūtām. Gaišie ļoti garšīgi sanāca. Tumšie - stipri īpatnēji, bet ļoti neparasti un garšīgi arī. Tumšajiem varētu būt vairāk medus vai varētu pievienot papildus cukuru.
Nomazgātus vistu spārniņus liek marinādē un tur ledusskapī vismaz 12 stundas. Pirms cepšanas nosusina ar salveti. Liek uz restītēm cepeškārsnī uz 180 grādiem cepties, paliekot apakšā pannu, kurā ieklāts cepampapīrs (lai pilošie tauki nedegtu).