Рецепт: картопля по-французьки

May 26, 2010 15:55

Я не знаю, як правильно назвати це блюдо, бо воно сильно відрізняється від оригінального рецепту. Але ідеологічно - найближче все ж до картоплі по-французьки.

Кількість продуктів не скажу, бо завжди все роблю на око.

Але приблизно розклад сил такий:
- 150 гр свіжого (не соленого!) сала
- 500 гр м'якої свинини (ідеально - вирізка)
- 2 цибулини
- 250 гр ( Read more... )

поради Івасика, їжа, як я це роблю, я це люблю, рецепти, кулінарія, фото

Leave a comment

Comments 30

barada_v3_0 May 26 2010, 13:09:40 UTC
дємон!

Reply

drivaner May 26 2010, 13:14:15 UTC
чого б це? :) *ніпанімає*

Reply


(The comment has been removed)

drivaner May 26 2010, 13:34:10 UTC
та нема за шо. мені не складно :)

Reply


shovkova May 26 2010, 14:20:16 UTC
А майонезом обов"язково мастити зверху? :(

Reply

drivaner May 26 2010, 14:29:35 UTC
неуважно читала. перечитай пункт 2 "секретів" )

Reply


enfant_civile May 26 2010, 15:23:09 UTC
оце от всьо - це злочин проти людства голодающого. Де зауваження, щоб слабонєрвним нє сматрєть?:)*пускає слюні*

Reply

drivaner May 26 2010, 15:28:24 UTC
оце мені нема шо робити тіки слабонєрвних прєдупрєждать *відкусує великий шмат картоплі із м'ясом*

Reply

enfant_civile May 26 2010, 15:31:49 UTC
добре, так уж і бить: висилай мені поїздом половину отого всього доброго

Reply

drivaner May 26 2010, 15:37:33 UTC
нє нє нє, фанарь.
тіко в обмін на наполєончік! ))

Reply


provokatorka May 26 2010, 16:16:24 UTC
сидю і наминаю тута супа сирного з хфранцузьким багетом. шебо оттої смакоти і був би ідеальний день гурмана)

Reply

drivaner May 26 2010, 20:16:33 UTC
:) а суп просто сирний, чи суп-паста?

Reply

provokatorka May 26 2010, 20:34:30 UTC
не-не я після роботи звірсько голодне, тому пасту готувати ,то з*їм всі інгридієнти перш ніж вони приготуються)

Reply

drivaner May 26 2010, 20:53:40 UTC
хм. оке, перефразую питання: а як у вас готують сирний суп? :)

Reply


Leave a comment

Up