Рецепт: картопля по-французьки

May 26, 2010 15:55

Я не знаю, як правильно назвати це блюдо, бо воно сильно відрізняється від оригінального рецепту. Але ідеологічно - найближче все ж до картоплі по-французьки.

Кількість продуктів не скажу, бо завжди все роблю на око.

Але приблизно розклад сил такий:
- 150 гр свіжого (не соленого!) сала
- 500 гр м'якої свинини (ідеально - вирізка)
- 2 цибулини
- 250 гр ( Read more... )

поради Івасика, їжа, як я це роблю, я це люблю, рецепти, кулінарія, фото

Leave a comment

provokatorka May 26 2010, 16:16:24 UTC
сидю і наминаю тута супа сирного з хфранцузьким багетом. шебо оттої смакоти і був би ідеальний день гурмана)

Reply

drivaner May 26 2010, 20:16:33 UTC
:) а суп просто сирний, чи суп-паста?

Reply

provokatorka May 26 2010, 20:34:30 UTC
не-не я після роботи звірсько голодне, тому пасту готувати ,то з*їм всі інгридієнти перш ніж вони приготуються)

Reply

drivaner May 26 2010, 20:53:40 UTC
хм. оке, перефразую питання: а як у вас готують сирний суп? :)

Reply

provokatorka May 27 2010, 07:21:44 UTC
рецепт як двері простий літр води і літр молока, ну і приблизно 6 сирочків плавлених. кипятиш воду потім доливаєш молоко, знову закипіло - нарізаєш сирочки і потроху закидаєш їх у цю молочну суміш щоб розплавились,постійно тіко мішати треба, бо прилипне)як не залишиться грудочок то добавляєш приправи(мну вчили шо тра гранульованої якоїсь - 10 овочів від торчин. або шось подібне), ще добавити можна зелені пахучої всілякої. й усьо, наливаєш то всьо в тарілку і з багетом можна або хліббом свіжим свіжим

Reply

drivaner May 27 2010, 07:40:39 UTC
я так само тільки без молока і приправи лише натуральні )

Reply

beautifullady22 May 29 2010, 00:03:21 UTC
а я читала що його на м'ясному бульйоні готують і ще овочі додають -- а потім то все перетирають -- і виходить суп-пюре :)

Reply


Leave a comment

Up