Рецепт: картопля по-французьки

May 26, 2010 15:55

Я не знаю, як правильно назвати це блюдо, бо воно сильно відрізняється від оригінального рецепту. Але ідеологічно - найближче все ж до картоплі по-французьки.

Кількість продуктів не скажу, бо завжди все роблю на око.

Але приблизно розклад сил такий:
- 150 гр свіжого (не соленого!) сала
- 500 гр м'якої свинини (ідеально - вирізка)
- 2 цибулини
- 250 гр ( Read more... )

поради Івасика, їжа, як я це роблю, я це люблю, рецепти, кулінарія, фото

Leave a comment

enfant_civile May 26 2010, 15:23:09 UTC
оце от всьо - це злочин проти людства голодающого. Де зауваження, щоб слабонєрвним нє сматрєть?:)*пускає слюні*

Reply

drivaner May 26 2010, 15:28:24 UTC
оце мені нема шо робити тіки слабонєрвних прєдупрєждать *відкусує великий шмат картоплі із м'ясом*

Reply

enfant_civile May 26 2010, 15:31:49 UTC
добре, так уж і бить: висилай мені поїздом половину отого всього доброго

Reply

drivaner May 26 2010, 15:37:33 UTC
нє нє нє, фанарь.
тіко в обмін на наполєончік! ))

Reply

enfant_civile May 26 2010, 15:42:57 UTC
уууу *пішла вправлятися у випіканні Наполєона*

Reply

drivaner May 26 2010, 15:43:53 UTC
кстаті, я ж всьо детально розписав - ти ж бач, шо воно не складно готується. спробуй!

Reply


Leave a comment

Up