Наче нічим не зайнята, а часу взагалі немає. Ось і на обід в мене було всього 5 хв. Перше , що прийшло в мою світлу голову - гаспаччо. Свіжо , смачно, корисно, а головне низькокалорійно . Все як звичайно , але горіхова нотка щось таки змінила. Люблю тебе Іспанія :)
Томати 450 гр
Огірок 1 шт
Часник 1 з
Оливкова олія 2 ст.л.
Пішта 1 ч.л. (або чилі паста)
базилік пів пучка
сіль та чорний перець
фундук 50 гр (молотий або подрібнений)
Всі інгредієнти покласти в блендер та подрібнити до бажаної консистенції (крім фундука). Гаспаччо подавати з льодом, посипати фундуком та прикрасити листочками базиліку.
Вроде ничем не занята, а времени вообще нет. Вот и на обед у меня было всего 5 мин. Первое , что пришло в мою светлую голову - гаспаччо. Свежо , вкусно, полезно, а главное низкокалорийно . Все как обычно , но ореховая нотка таки что-то изменила. Люблю тебя Испания :)
Помидоры 450 гр
Огурец 1 шт
Чеснок 1 с
Оливковое масло 2 ст.л.
Пишта 1 ч.л. (или чили паста)
базилик пол пучка
соль и черный перец
фундук 50 гр (молотый или дробленый)
Все ингредиенты положить в блендер и измельчить до желаемой консистенции (кроме фундука). Гаспаччо подавать со льдом, посыпать фундуком и украсить листиками базилика.