Суп пюре з кабачка з кунжутом та базиліком

Jun 09, 2014 22:03

Цей рецепт з ряду здорового харчування, до якого я поволі звикаю. Я не можу сказати що все дається легко, але... Смажене не вживаю взагалі :( І це сумно , тому , що пончики одна з найулюбленіших страв. Хоча тепер я знаю багато рецептів десертів , які більш поблажливі до мого організму та фігури :)
Кабачковий суп мене дуже порадував , а простішого рецепту я просто не знаю. Пікантність додала бринза, хрусту - кунжут і базилік зіграв свою неперевершену партію в цій симфонії смаку. Якби я додала в цей рецепт сметани, то вийшла би закарпатська мачанка. Смачного !!!





Кабачок 2 шт (600 гр)
Цибуля 1 шт
Вода (в залежності від густоти )
сіль та перець

Для подачі:
Підсмажений кунжут 50 гр
Бринза 30 гр або сир фета
Листочки базиліку.



Воду довести до кипіння і вкинути порізану цибулю, а через 5 хв порізаний на кубики кабачок. Варити до готовності, приблизно 10-15 хв. Пюріровати , посолити та поперчити. Розлити по порціям, присипати кунжутом, бринзою та прикрасити базиліком. Подавати можна і холодним і гарячим :)




Этот рецепт из ряда здорового питания, к которому я постепенно привыкаю. Я не могу сказать, что все дается легко, но... Жареное не употребляю вообще :( И это грустно , потому что пончики одно из самых любимых блюд. Хотя теперь я знаю много рецептов десертов , которые более снисходительны к моему организму и моей фигуре :)
Кабачковый суп меня очень порадовал , а проще рецепта я просто не знаю. Пикантность добавила брынза, хруста - кунжут и базилик сыграл свою непревзойденную партию в этой симфонии вкуса. Если бы я добавила в этот рецепт сметаны, то вышла бы закарпатская мачанка. Приятного аппетита !!!



Кабачок 2 шт (600 гр)
Лук 1 шт
Вода (в зависимости от густоты )
соль и перец

Для подачи:
Поджаренный кунжут 50 гр
Брынза 30 гр или сыр фета
Листочки базилика.

Воду довести до кипения и добавить порезанный лук, а через 5 мин порезанный на кубики кабачок. Варить до готовности, примерно 10-15 мин. Пюрировать , посолить и поперчить. Разлить по порциям, присыпать кунжутом, брынзой и украсить базиликом. Подавать можно и холодным, и горячим :)



кабачки, овощи, супы, фитнес питание, сыр, здоровое питание

Previous post Next post
Up