Полента з томатами чері та петрушкою

Mar 18, 2014 17:47

Піст буває дуже смачним :)





кукурузяна мука 170 гр
вода 500 мл
сіль , 1 ст.л. оливкової олії

томати чері 500 гр
петрушка рублена 3 ст.л.
зелена цибуля 2 ст.л.
сіль,перець
цукор 2 ч.л.
оливкова олія 2-3 ст.л.



Воду довести до кипіння, посолити та додати оливкову олію. Всипати крупу і готувати на середньому вогні приблизно 8 хв, постійно помішуючи. Форму змастити олією і вилити в неї поленту. Дати охолонути. Томати викласти на деко , посипати всіма інгредієнтами і полити оливковою олією. Випікати в духовці при 200 С приблизно 15-20 хв.
З поленти вирізати кружочки , посолити і поперчити і підсмажити з обох сторін на олії (по 1-2 хв). На них викласти готові томати і полити соком. Смачного :)





Пост бывает очень вкусным :)

кукурузная мука 170 гр
вода 500 мл
соль , 1 ст.л. оливкового масла

томаты черри 500 гр
петрушка рубленая 3 ст.л.
зеленый лук 2 ст.л.
соль,перец
сахар 2 ч.л.
оливковое масло-2-3 ст.л.



Воду довести до кипения, посолить и добавить оливковое масло. Всыпать крупу и готовить на среднем огне примерно 8 мин, постоянно помешивая. Форму смазать маслом и вылить в нее поленту. Дать остыть. Помидоры выложить на противень , посыпать всеми ингредиентами и полить оливковым маслом. Выпекать в духовке при 200 С примерно 15-20 мин.
Из поленты вырезать кружочки , посолить и поперчить и поджарить с обеих сторон на масле (по 1-2 мин). На них выложить готовые помидоры и полить соком. Приятного аппетита :)
Воду довести до кипения, посолить и добавить оливковое масло. Всыпать крупу и готовить на среднем огне примерно 8 мин, постоянно помешивая. Форму смазать маслом и вылить в нее поленту. Дать остыть. Помидоры выложить на противень , посыпать всеми ингредиентами и полить оливковым маслом. Выпекать в духовке при 200 С примерно 15-20 мин.
Из поленты вырезать кружочки , посолить и поперчить и поджарить с обеих сторон на масле (по 1-2 мин). На них выложить готовые помидоры и полить соком. Приятного аппетита :)



breakfast, томаты, vegetarian, здоровое питание, соусы, завтраки, постные блюда, tomatoes, italian cuisine, крупы, фитнес питание, итальянская кухня, закуски

Previous post Next post
Up