Салат з куркою, сочевицею та бринзою / Lentil salad with chicken and cheese

Jan 24, 2014 16:43

Не зважаючи на всякі смаколики, які я готую для своєї сім'ї, моє меню відрізняється відварною куркою, різноманітними салатами та ін. Це виклик, але виключно для мене! Це мій обід перед тренуванням, протеїни, протеїни і ще раз протеїни. Але вийшло смачно :)




Куряча грудка 150 гр
Сочевиця 100 гр
Помідори (чері) 3 шт
Бринза й ст.л.
Олія 1 ст.л.
Укроп подрібнений

Грудку приготувати на пару, трохи посолити. Сочевицю відварити. Всі інгредієнти змішати і прикрасити укропом.


Куриная грудка 150 гр
Чечевица 100 гр
Помидоры (черри) 3 шт
Брынза и ст.л.
Масло 1 ст.л.
Укроп измельченный

Грудку приготовить на пару, немного посолить. Чечевицу отварить. Все ингредиенты смешать и украсить укропом.


150 g chicken breast
Lentils red 100 gr
Tomatoes 3 PCs
Cheese 1 tbs
Oil 1 tbs
Dill, chopped

Boil the chicken breast,put a little salt. Boil lentils. Mix all ingredients and decorate with dill.

птица, томаты, vegetarian, salads, здоровое питание, healthy recipes, вегетарианская пища, крупы, здоровье, фитнес питание, салаты

Previous post Next post
Up