Не зважаючи на всякі смаколики, які я готую для своєї сім'ї, моє меню відрізняється відварною куркою, різноманітними салатами та ін. Це виклик, але виключно для мене! Це мій обід перед тренуванням, протеїни, протеїни і ще раз протеїни. Але вийшло смачно :)
Куряча грудка 150 гр
Сочевиця 100 гр
Помідори (чері) 3 шт
Бринза й ст.л.
Олія 1 ст.л.
Укроп подрібнений
Грудку приготувати на пару, трохи посолити. Сочевицю відварити. Всі інгредієнти змішати і прикрасити укропом.
Куриная грудка 150 гр
Чечевица 100 гр
Помидоры (черри) 3 шт
Брынза и ст.л.
Масло 1 ст.л.
Укроп измельченный
Грудку приготовить на пару, немного посолить. Чечевицу отварить. Все ингредиенты смешать и украсить укропом.
150 g chicken breast
Lentils red 100 gr
Tomatoes 3 PCs
Cheese 1 tbs
Oil 1 tbs
Dill, chopped
Boil the chicken breast,put a little salt. Boil lentils. Mix all ingredients and decorate with dill.