Де взяти сил для кволих крил?

Aug 11, 2014 17:02


Страшно думати про те, що одного дня сили все таки вичерпаються. Закінчаться. Я закінчусь. І настане абсолютна апатія. До всього. До всіх. Навіть до себе самої. Просто погляд у стелю і жодних думок. Жодних відчуттів. Ні переживань більше, ні почуттів, ні бажань.
Просто від втоми. Від емоційного перенасичення. Від неможливості більше витримувати весь цей жах.
Мені страшно, що одного дня я просто не витримаю. Зірвусь. Здамся. І я нічого не зможу більше відчувати. Що перетворюсь на овоч зі скляним поглядом.
Абсолютна апатія. Небажання і неможливість робити хоч щось. Навіть підводитись з ліжка.
Це так, наче ти зникаєш. Фізично ти ніби є, а от духовно тебе більше нема.
Я не знаю де брати сили щоранку.
Я насправді не знаю, що робити щоб не здатись. Щоб не перетворитись на засновану на вуглероді двоногу форму життя. Щоб залишатись живою.
Іноді я думаю може все це не про мене. Може краще було би народитись неістотою. Чиєюсь парою взуття чи пачкою цигарок.
Вміння відчувати - це надто тяжкий тягар.
А потім я думаю про моїх хлопців. Про наших хлопців, які на війні. Напевне я не можу уявити, що відчувають вони і наскільки їм там важко. Але ж вони не здаються.
Тож і мені не можна. Той Хто Зверху зробив мене мною, а не пачкою цигарок. Значить так було треба. Значить я буду робити все, що в моїх силах. І навіть більше. Буду допоки це буде потрібно.
Я щосекунди думаю про тих, хто готовий помирати за нас всіх, за нашу свободу. І лише вони не дають мені здатись. Я просто не маю права.
Той Хто Зверху, дай нам всім сил.
Коли небуть все це закінчиться, правда ж? Скажи мені що так.

війна, страх, жахіття, ukraine, god, втома

Previous post Next post
Up