Піар і ніщєта кандидатів в президенти. Сергій Тігіпко

May 23, 2014 23:22

Внєзапно мені в руки потрапили ще й агітки Тігіпка. До дня тиші ще ціла година, так що напишу і про нього теж, чисто поржать.

Агітатори Сергія Леонідовича роздають небагато макулатури: чорно-білий листок з текстом і глянцеву брошуру. Все, як і очікувалось, російською мовою, тільки ім'я та прізвище кандидата на логотипі чомусь з українськими "і". Мда, буває...
Весь текст присвячений нинішній війні на Донбасі та трохи Криму. На думку Тігіпка, Росія до нашої війни не має ніякого відношення, це все звичайні мешканці, яким не сподобалась нова влада, які кричать і плачуть, бідненькі, а в них, мирних таких і пухнастих, стріляють злі військові. Очікувано, в принципі.


У пана Сергія є свій, доволі оригінальний рецепт встановлення миру. Вельмиповажний (ладно, брешу, ніфіга не поважний) кандидат вирішив пограти в капітана очевидність. Щоб зупинити війну, треба перестати стріляти. Логічно, чо. Хай пан Тігіпко піде і розкаже це сепаратистам, може послухають, ага.

Наступним кроком мають бути переговори з "почьотнимі гражданамі та інтелігенцією" )) Ахаха, так і бачу, як міністр освіти ЛНР веде переговори з якоюсь Ліною Костенко, або Ярославом Грицаком, чи Сергієм Жаданом... чи хто там ще у нас представник інтелігенції... А терористи-сепаратисти відклали зброю і ведуть дискусії з Оксаною Забужко або Русланою Лижичко ))))))

Щодо третього пункту взагалі мовчу. Замість нього пан Тігіпко міг би прямо написати "Я працюю на Путіна". Сенс слів від того б не змінився.


Ну і рейтинг, як же без нього, наш кандидат тут ні разу не оригінальний. І звісно ж, саме рейтинг Тігіпка "набирає обертів", і звісно ж він виходить в другий тур... Якось настільки передбачувано, що навіть скучно *гучно позіхає*


На обороті цієї бумажкі - збірка анекдотів.
Ось наприклад, як вам: "мы должны показать жителям Крыма, что Украина живет по стандартам демократии, и тогда они передумают и вернутся к нам". (ага, а потім доженуть і ще раз повернуться. Бо вони ж заради демократичних стандартів в Росію рвались, ага. Я вже мовчу, що Путін отак просто візьме і поверне нам Крим, бо у нас стандарти, відітє лі, демократичні ахаха).

Окрім того, пан Тігіпко напевно все-таки підозрює, що не зважаючи, на його заоблачні рейтинги (див. першу сторінку), з президентськими виборами він все-таки пролітає. Тому відразу ж публікує інфу про рейтинг своєї партії на майбутніх парламентських виборах. І хоча стаття названа "Сильный старт Сильной Украины", своїй партії пан Сергій поки що прогнозує скромненький рейтинг, всього в 7,6%. А шо ж так? Чому не 40% сразу? Тю...


А брошурка тезисно повторює те, що було в газеті. Теж все виключно про військові події. І теж "прекратить стрелять" як панацея від війни. І переговори з почесними громадянами. Ну да, ну да.


У цієї агітки, в принципі, є чітка цільова аудиторія - люди з Путіним головного мозку, але мені чомусь здавалось, що він трохи розумніший. Українських прапорів на вікнах не бачив, чи що? Не модно нинчє з Росією дружить, Сєрьожа, ой не модно...

Ну і нагадаю, що до цього були огляди агітаційних матеріалів наших вічних опозиціонерів:
Ольга Богомолець
Анатолій Гриценко
Юлія Тимошенко
Петро Порошенко
Олег Тягнибок

А завтра день тиші. З чим я вас і вітаю =)
P.S. А ви вже попрасували вишиванку?

вибори, політичне

Previous post Next post
Up