Піар і ніщєта кандидатів в президенти. Анатолій Гриценко.

May 22, 2014 22:52

Наметів Гриценка в Запоріжжі так само насрано, як і Порошенка, але роздають в них лише одненьку скромненьку газетку. Правда, кольорову. Хоча може я просто підійшла до намету в такий час, коли всі матеріали вже розібрали допитливі виборці =)

Чесно кажучи, Гриценко якось пройшов повз моєї уваги, знаю тільки, що він був міністром оборони.
("бачили нашого міністра оборони? Так от у нас вся оборона така" (с) Жадан)
Так що мої враження, коли я брала до рук агітку Гриценка, можна сказати, формувались з чистого листа, не заплямовані попередніми знаннями і емоціями про цього кандидата.

І якщо чесно, це якась жесть.


На першій сторінці "крик душі" якогось піарщика під псевдонімом Остап Дроздов, який пише, що "Президентські вибори - 2014 - це цвях у тіло майдану, який воював за нову якість влади". Пане Остапе (чи як вас там звуть), цвях, єслішо, забивають в труну. Але якщо ви мали на увазі паралелі з Ісусом, то це кхм... дивні якісь паралелі. Ну ладно.

Тут же, на першій сторінці, внєзапно опитування. І - ухтишка - Гриценко якимось дивом не тільки обганяє Тимошенко, а й практично доганяє Петра Олексійовича! Сюрпрайз! Треть України за Гриценка! Як вам, повірили?

Знизу правда маленькими буквами написано, що опитано було 2041 особу в 68 містах 5 смт та 37 селах. Нічо таке опитування: по 18 людей на кожен населений пункт =) Я навіть знаю, кого опитували: агітаторів в наметах Гриценка ггг


Але це ще не все.
"Опитування проведене Київським міжнародним інститутом соціології" - значиться тут же. Давайте не полінуємось і зайдемо на сайт Київського міжнародного інститута соціології kiis.com.ua . І шо ж ми там бачимо?? У пана Гриценка внєзапно не 29%, а чомусь в сім разів менше. З чого б це? ))))
От вам скрін, якщо не вірите:


Ну і звісно, після всього цього ми маємо голосувати за Гриценка, бо він чесний! О як!
Заглом риторика тут нагадує "ці руки нічого не крали".


Внєзапно. Всі обіцяють повернути Крим та стабілізувати економіку, а Гриценко вирішив бути оригінальним - він обіцяє екологічно чисту їжу, чо. В нашій екологічно брудній країні він планує вирощувати екологічно чисту їжу.
Бабусі будуть раді купувати тепличні екологічно чисті помідори по 50 гривень за кілограм )


А загалом, коли читаєш цю агітку, відразу розумієш: цільова аудиторія Гриценка - селяни. На 2-3 сторінці  - інтерв'ю Гриценка щодо сільгоспземель, проблеми вирощування картоплі, аграрний сектор, сільради і т.п. Тут же поруч - стаття під назвою "Землю потрібно передати сільським громадам", а на останній сторінці "Селяни взяли на утримання військових у чернігівських лісах".

Нє, ну це все класно, пане Гриценко, але чому тоді ця газета розповсюджується в Запоріжжі, а не в якійсь Васильківці? Кого ви планували торкнути в місті такими статтями?

ПРОГРАМА
А про програму Гриценка я нічого сказати не можу. Бо в газеті, які роздають в наметах, про його програму нічо не сказано. Тільки про селян. Отак от.

Вопщєм ви поняли, куди іде Гриценко з такими агітками. Папір кстаті у його газет м'якенький, так що певну користь вони несуть. Особливо селянам.

Попередні огляди:
Олег Тягнибок
Петро Порошенко
Юлія Тимошенко

PS. Пробачте, про обіцяного Тігіпка не буде - не знайшла його наметів. Хоча ще пару тижнів тому стояли. Напевно змирився вже.

PPS. Наметів Ляшка, Богомолець і Яроша в Запоріжжі не стоїть. Доведеться обійти їх мовчанням. А шкода )

PPPS. За кого ж тоді голосувати? А фіг знає. Кандидат, за якого я збиралась віддати голос, засмутив мене сьогодні гомофобією. От блін.

UPD. Агітаційну газету Ольги Богомолець завтра все-таки покажу, в штабі пообіцяли дати =) Буду неупередженою, чесно ) 

вибори, політичне

Previous post Next post
Up