вчора отримала посилку з формами для морозива і одразу ж протестувала їх.
першим заходом була фруктово-ягідна суміш: абрикос, вишня (точніше сироп від варення), смородина чорна і банан.
абрикос і смородину відварила до розм'якшення, потім все разом перемолола блендером і у форми.
форми злегка змастила олією без запаху.
сьогодні зранку мої ласунчики вже куштували ) перед тим, як витягнути з форми, трохи потримала під гарячою водою, щоб легше вийшло.
всім сподобалось, мені теж)
малий теж із задоволенням їв ))
сьоодні в морозилку відправилось морозило з абрикосового пюре
форми на 75 мл. вага морозива вийшла 75 г.
форми зроблені в Обухові: яскраві, міцні, без зайвого запаху.