back from USSR to USSR. without LOVE.

Aug 06, 2013 14:48

Якщо вам випаде нагода змінити маршрут, коли пересадочним аеропортом на вашому шляху буде аеропорт Мінська, і ви ще подумуєте про це - відкиньте цю блаж і летіть через інший аеропорт. Заздалегідь перепрошую в білоруських френдів за цей узагальнений висновок ( Read more... )

побутове глумлєніє, вєщєє, долбойоби, вкрадчівиє констатації очевидного, подорожі, адЪ і ізраїль

Leave a comment

Comments 19

nik_adams August 6 2013, 16:32:45 UTC
Невесела картинка. Виходить, у нас краще ніж у Білорусі не тому, що у нас комфортніше жити (соціальні гарантії і рівень життя там вищий), а лише тому, що у нас комфортніше купити 4 листи фанери, справити на останок потреби в люкс-вбиральні і полетіти звідси к єбєніматері.

Reply

zzzulfiya August 7 2013, 06:55:59 UTC
це ваші висновки. а взагалі, я дивуюсь - коли кажеш, що в нас краще, для скептика це невесела картинка.
невесела картинка, це коли вам постійно жалі висовують, язви демонструють. зрештою, людина так тупіє і вбувається в меншовартісному мазохізмі, що уже всю націю треба на психотерапію од цієї залежності.
я частково погоджуюсь із журналістами, які страхають людей щодня - бо люди хочуть.
людям легше страждати, ніж радіти тому що є і насолоджуватись простими доступними речами.

Reply


osokor_ua August 7 2013, 10:44:08 UTC
Дякую за репортаж! Автобусом транзитом перетинав минулого року Білорусь, то годину-півтори їхні митники з прикордонниками пропускали. Щоправда, історика і журналіста С. Шевченка вони зняли з маршруту http://gazeta.ua/articles/politics/_vidomogo-ukrajinskogo-zhurnalista-ne-pustili-v-rosiyu/449129, без видимих причин, можливо, потрапив у "чорні списки" ФСБ, а воно кинуло інфу до Білорусі(як дослівно сказав хтось з митників - "он значится в списках персон, которых нельзя пускать. Если даже поедет дальше, то въехать в Россию все равно не сможет, ему туда въезд запрещен".) Причина (чому?) так і не була названа. Але, якщо порівнювати з мінським аеропортом, процедура транзитного перетину автошляхами набагато простіше ( ... )

Reply

zzzulfiya August 7 2013, 13:05:28 UTC
саме так

Reply


Leave a comment

Up