гнусть

Feb 24, 2013 16:27

Є таке дуже добре англійське слово ridiculous - сміховинно-ідіотичний. Саме так можна назвати бажання святкувати "день защітнєка отєчєства" откосівшими ( Read more... )

телебачення курва преса, питання

Leave a comment

Comments 17

sonyachna February 24 2013, 18:04:13 UTC
Скажіть, яким має бути ранкова програма на фм-радіо, аби ви її слухали щодня ( ... )

Reply


oles_media February 24 2013, 18:16:24 UTC
Тю..хай би Андрєєч мені позвонив, я б йому свій віддав...за двєсті гривень. :)

Головне в ранковій програмі, як і в танку, не пі*дєть, задовбав тупий триндьож обмежених трьохсотдоларових ведучих. Хочеться, щоб ніхто не заважав зосередитись перед трудовим днем.
Слухаю "Ренесанс" зранку в авто.

Ввечері? Радіо Salsa Mexico та Batanga.com через нет.
Але цікаво було б послухати передачу Юри Горбунова зі спогадами про Київ (така була років 10 тому на "Ностальджі") або ж старі радіовистави, що давали по національному радіо.

Коли живу на Кубі, то слухаю їх державну радіостанцію. Там такі офігєзні передачі про джазову та класичну музику, що нам ше далеко.

Reply


andy_str February 24 2013, 20:22:30 UTC
В силу обставин слухаю радіо щодня 40 хв зранку - ББС, а підсіла на нього тому, що добираюсь на роботу по трасах, а по радіо щоп"ятнадцять хвилин розповідають про поточний стан трафіку - корки на дорозі, аварії, закриття смуг/доріг етс. Тільки заради цього і почала слухати. А потім втягнулася. Що зацінила - зранку вони стисло розповідають новини локальні, новини глобальні і починають обговорення теми дня. При цьому дають людям можливіть до них додзвонитись і висловити свою думку. Це для мене персонально дуже позитив, тому що такі спілкування зі слухачами допомагають намалювати картину стану суспільства (грубо кажучи). Негатив - що б там не казали - ббс дуже проурядове радіо, і кілька разів була ситуація коли людям, що додзвонились і висловились не так як уряд закликає - дуже хм... вміло і тонко "закривали рота". Тому слухаючи їх треба завжди як кажуть "читати між рядками" - фільтрувати всі їх новини ( ... )

Reply


ku_bo February 25 2013, 07:22:15 UTC
чудовий допис, спасіба вам.

Reply


tarambas March 8 2013, 18:53:43 UTC
зранку треба суцільну музику майже без ведучих.
Тошинть від двомовних ефірів - виносять мозок своїм "брєдом" та п... "базіканням".
Умняк варто з 22:00 по 4:00 для тих, хто не спить... і то 2-3 рази на місяць :)

Reply


Leave a comment

Up