про дружбу і довіру

Jul 24, 2012 11:41

Двоє людей, яких я вважала друзями, кожен по-своєму зрадили, але не просто зрадили, зробили з насолодою боляче. Це за два останніх тижні.

Я коли бачу Кіпіані, завжди щємлю його, хоч воно і без того жалюгідне. Не хочу бачить цього мудака знову, як і дивитись на будь-якого іншого, сфальшував щодо всіх одразу, - нахуй на задворкі, міси гівно. Ні, воно ( Read more... )

свідомість, маніфесто, сад людський, свій до свого по своє, кармічєскіє куплєти, події

Leave a comment

Comments 4

whatsoeverr July 24 2012, 08:53:32 UTC
мустафа (безвідносно до ситуації) у мене довіри не викликає і я думаю блізок час, коли вспливе щось подібне в його контексті. той факт що він досить непебірливий у зв*язках тому є тільки підтвердженням.

Reply

zzzulfiya July 24 2012, 15:20:01 UTC
в сортах гівна перебирати важко.
думаю, він проживе і без нас, як і ми без нього)

стосовно життєвих ситуацій, вся "дружба" стає очевидною тоді, коли ти хворий, без грошей, гонім, і треба десь переночувати. одразу у найближчих і найдальших погіршуються житлові умови, ну прямо так, що розумієш, що тобі ще пощастило і ти в шоколаді.

Reply


(The comment has been removed)

zzzulfiya July 24 2012, 15:12:59 UTC
з вашою оцінкою погоджусь.

Reply


seems_to_be July 24 2012, 10:34:41 UTC
я все більше схиляюся до думки що журналістів треба взагалі уникати у громадських справах, або мінімізувіти їх внесок до власне комунікацій, бо зазвичай в кінці виходить "всі підараси а я Д"Артаньян" або "ну я ж казав..."

Reply


Leave a comment

Up