псіхо

Jul 23, 2012 12:46

ось стаття, що викликала бурлєніє говн у тренерів з лічносного роста і коучерів. до речі, серед них я не зустрічала україномовних, вся їхня термінологія запозичена з московської коуч-терапія-гештальт-психоаналіз-тусовки. на мій погляд, це нова ускладнена модифікація методик просування гербалайфу, тільки на відміну від матеріального об'єкта (сушеної ( Read more... )

будьте уважні, што ви бляді пріунилі, нємного лічьноє

Leave a comment

Comments 25

umri July 23 2012, 09:56:37 UTC
зараз у всіх сферах 90% халтури, дух врємєні
на тему психотерпії - http://www.snob.ru/profile/9682/blog/49375?rp=lj

Reply

zzzulfiya July 23 2012, 10:31:53 UTC
в тему, дякую

Reply


motaradi July 23 2012, 10:08:26 UTC
кажуть, якщо не знаєш про проблему, і вона не заважає, - то проблеми нема. Так само оті всі тренери, тімбілдери і т.д. (чи як воно називається) створюють проблему на рівному місці :)

А тьотку - відправити в Африку, там вона потрібніша)

Reply

zzzulfiya July 23 2012, 10:26:32 UTC
вона вже в Індію їздила, медитувать.
все за приказкою "поїхало в турне - дурне, приїхало з турне - дурне".
я не власник бізнесу, тому відправлять швидше мене.

Reply

zzzulfiya July 23 2012, 10:34:17 UTC
вони пропонують такі самі "рішення" - "абстрагируйтесь", "взгляните философски", тобто - забийте, забудьте, в упор не бачте проблему, що по суті, тільки заганяє проблему з поверхні глибше, звідки її можна уже й не витягнути.

Reply

motaradi July 23 2012, 10:44:38 UTC
Це все наслідки брудної Індії і буддизму (як же там медитувати - в бруді, гімні і серед сцяків?).
Я не кажу, що треба дивитися філософськи, бо проблема є з тими тренерами. Якщо утрирувати - проблема в тому, що вони існують. І ті тренери створюють штучні негаразди, які, наче, треба вирішити. І починається усяке будівництво дружнього колективу (про інше не скажу, бо не знаю) за схемами, зовсім не пристосованими до того ж колективу і фірми, а спертими з якогось американського (?) зразка. Сумніваюсь, що російські тренери придумують власні методики, вони часто їх також звідкись передирають. А наші користуються цими вторинними джерелами, навіть не ворухнувшии пальцем, щоб зробити краще чи знайти оригінальне джерело (бо російська мова доступніша, ніж англійська чи німецька, наприклад).

Reply


Донна Кіхот yurko_sirko July 23 2012, 10:25:08 UTC
я десь до середини читав з цікавістю, на середині захотів пошуткувати нащот тьотки, але під кінець шуткувати розхотілось

Reply

Re: Донна Кіхот zzzulfiya July 23 2012, 10:27:36 UTC
як ви гадаєте, чому?

Reply

Re: Донна Кіхот yurko_sirko July 23 2012, 14:28:01 UTC
"чому" що? чому жартувати перехотілось? та бо несмішно якось ( ... )

Reply

Re: Донна Кіхот zzzulfiya July 23 2012, 14:43:36 UTC
Я би не стала за будь-яких умов себе порівнювати з Андрієм Вороном, вигаданий він чи реальний. Я би в лісі не вижила, я й ніколи в селі не жила, не відрізню ботвиння буряка від огіркового чи фасоляного. що там казати про ліс.

Гра за правилами системи у мене, як у зебри смуги: по суті, виходить, але я не бачу сенсу віддавати цьому своє життя. час від часу мені хочеться ковтнути повітря свободи. тому кар'єрно-послужна біографія в мене смугаста: то густо, то пусто. але тєтка невмируща в усіх суспільних шарах, вона може приймати різні подоби, так чи інакше ти залежиш від неї і нагорі - де є своя тєтка.

Reply


andy_str July 23 2012, 13:03:43 UTC
ох яка актуальна стаття!
така зараза на жаль всюди розповзлася, не лише в Україні.
В європейців інша імхо фішка - вони бюрократизують процес прямо аж до коренів - все мусить бути задокументовано, описано, обговорено, ще раз обговорено і затверджено. Після таких обговорень вже часу на реалізацію ідеї не залишається.
До прикладу - останні 3 тижні мені тупо доводиться відвойовувати своє право на роботі (чи то обов"язок) писати код а не сидіти на зборах і позіхати. Призначили нового начальника який дуже схожий до описаного образу "тьотки" і тепер в нас щодня по кілька годин - збори, а називають це "процес покращення і пришвидшення здачі кінцевого продукту". (тут можна вставити злобні матюки)

Reply

zzzulfiya July 23 2012, 13:25:13 UTC
отож. проблема тільки посилюються, якщо немає зворотнього зв'язку.

Reply

andy_str July 23 2012, 13:58:38 UTC
Зворотній зв"язок? ха! на моє дуже тактовне зауваження що взагалі-то було б добре ще мати час на "імплементацію ідеї" і зменшення кількості/тривалості зборів мені напівжартома відповіли "ну тут працівники завжди мають вибір - або вони приймають участь в зборах або вони знають де двері" :)
Класно?

Reply

zzzulfiya July 23 2012, 14:45:14 UTC
класно, мені теж довелось чути щось подібне від тєтки, коли я їй нагадала про її обіцянки.

я би радила вам прийняти "священне нєдєяніє", якщо вам підійде - однодумців у вас буде більше.
в силу темпераменту, воно мені лише ненадовго допомагає.

Reply


mr_sweetie July 24 2012, 23:18:25 UTC
тут усі про тьоток... мій метод взаємодії не для всіх підходить, напевне. не всі достатньо удачливі у житті, щоб собі його дозволити. принцип - уникати тьоток по можливості на усіх етапах, знаходити адекватних людей, кооперуватися з ними, оточувати себе ними. заручившись підтримкою адеквату, добиватися успіху і виходити на певний щабель соціального (особистого і т.д.) розвитку, коли тьотки вже не є безпосередньою загрозою.

Reply


Leave a comment

Up