А пляцок направду найпростіший у світі) Тобі понадобиться: 170 г вершкового масла, 150 г цукру, 3 яйця, 250 г муки і 1 чайна ложка розпушувачу. Невелика банка корсервованих ананасів (я в серединку анансів викладала консервовану вишеньку, а мона горішки як на фото)
Десь 30 г підтопленого масла добре перемішати із 50 г цукру і змазати цим форму для випікання. Тоді викласти кільця ананасів. Залити тістом, і випікати 40 хв. при температурі 200 градусів. Масло підтопити, до нього домішати всі решта інгрідієнтів і взбиті окремо яйця. То для тіста. Все вимішувала і взбивала міксером.
Як пиріг випечеться, дати йому вистегнути і тоді перевернути на блюдо вверх ніжками)
Comments 14
(The comment has been removed)
Рік в Провансі тобі сподобається, тільки обережно, під час прочитання поглинаєш їжу з непідвладною силою)
Reply
(The comment has been removed)
А пляцок направду найпростіший у світі)
Тобі понадобиться: 170 г вершкового масла, 150 г цукру, 3 яйця, 250 г муки і 1 чайна ложка розпушувачу. Невелика банка корсервованих ананасів (я в серединку анансів викладала консервовану вишеньку, а мона горішки як на фото)
Десь 30 г підтопленого масла добре перемішати із 50 г цукру і змазати цим форму для випікання. Тоді викласти кільця ананасів. Залити тістом, і випікати 40 хв. при температурі 200 градусів. Масло підтопити, до нього домішати всі решта інгрідієнтів і взбиті окремо яйця. То для тіста. Все вимішувала і взбивала міксером.
Як пиріг випечеться, дати йому вистегнути і тоді перевернути на блюдо вверх ніжками)
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
п.с. у нас знову лапатий сніг(
Reply
Reply
до кукінг буму залишилося на тиждень менше)))
Reply
я наразі дистанціювалася від м'яса)
Reply
Leave a comment