Leave a comment

Comments 14

(The comment has been removed)

zgirla March 6 2012, 10:43:20 UTC
дякую :)
Рік в Провансі тобі сподобається, тільки обережно, під час прочитання поглинаєш їжу з непідвладною силою)

Reply


(The comment has been removed)

zgirla March 7 2012, 14:14:53 UTC
Так, Олесю, я про Peter Mayle!

А пляцок направду найпростіший у світі)
Тобі понадобиться: 170 г вершкового масла, 150 г цукру, 3 яйця, 250 г муки і 1 чайна ложка розпушувачу. Невелика банка корсервованих ананасів (я в серединку анансів викладала консервовану вишеньку, а мона горішки як на фото)

Десь 30 г підтопленого масла добре перемішати із 50 г цукру і змазати цим форму для випікання. Тоді викласти кільця ананасів. Залити тістом, і випікати 40 хв. при температурі 200 градусів. Масло підтопити, до нього домішати всі решта інгрідієнтів і взбиті окремо яйця. То для тіста. Все вимішувала і взбивала міксером.

Як пиріг випечеться, дати йому вистегнути і тоді перевернути на блюдо вверх ніжками)

Reply


anya_agafonova March 3 2012, 07:56:38 UTC
долгими зимними вечерами, попивая имбирный чай и заедая его сушёной дыней слушала эту книгу )) скажи, хороша?)

Reply

zgirla March 6 2012, 10:45:35 UTC
неймовірно хороша, Нют! хочеться у Прованс, пра?

Reply

anya_agafonova March 6 2012, 12:57:58 UTC
очень) это же мечта

Reply


tender_honey March 3 2012, 08:16:39 UTC
а до нашого візиту приготуєш?))))))))))))))))))))))))

Reply

kpuxitka March 4 2012, 17:50:06 UTC
залишилося 43 дні)))

Reply

zgirla March 6 2012, 10:44:02 UTC
закреслюю цифри в календарі)

п.с. у нас знову лапатий сніг(

Reply

zgirla March 6 2012, 10:44:31 UTC
ооо, я про це мрію! але треба тоді щось більш особливіше!

Reply


kpuxitka March 4 2012, 17:49:17 UTC
однією із причин мого посту стало моє чрєвоугодіє)
до кукінг буму залишилося на тиждень менше)))

Reply

zgirla March 6 2012, 10:49:43 UTC
які страви увійшли в список кукінг-буму?
я наразі дистанціювалася від м'яса)

Reply


Leave a comment

Up