Pineapple Upside-Down Cake

Mar 02, 2012 18:35



Десь поміж зимою і весною, дощ барабанив по вікні, я боролася із банкою вишневого конфітюру (чесно заниканого на ось такий звичайний день) і залишала масляні плями на бавовняному рушнику..

О, як же ж негоже робити з їжі культ! Можна же ж встояти від магії ананасового соку на губах, не уявляти при цьому піщані пляжі і тінь літнього щастя? Можна не закривати повіки, смакуючи першим гарячим шматком? Можна? Бо якщо ні, то назвемо це невиліковною хворобою.

А між тим, Рік в Провансі - моя нова настільна Книга.
{В те минуты, когда несчастье угрожает вашему желудку, французы проявляют себя с самой лучшей и человеколюбивой стороны. Расскажите им о тяжелой болезни или финансовом кризисе - и они в лучшем случае вежливо выразят сочувствие, а в худшем посмеются. Но, если вы пожалуетесь на гастрономические проблемы, они будут готовы сдвинуть небо и землю и даже столики в ресторане, ради того чтобы помочь вам.}

my happy pills, food pleasure, food orgasm

Previous post Next post
Up