pasakos yra žiaurios

Mar 20, 2009 11:43

ir ragana nusuka kalaitei kojeles, o Sigutė sudega žarijų duobėje. Sesytė Elenytė žaizdotomis rankomis neria marškinius savo dvylikai juodvarnių brolių. O Pelenės pamotė bandydama iškišti savo negražias dukras princui, nukapoja joms kojų pirštus, kad kruvini strampai tilptų į krištolinę kurpaitę.
Tokios pasakos sekamos vaikučiams. O kur dar pasakos ( Read more... )

minedai, interneto mūšiai, politiniai minedai, įdomus mokslinis pastebėjimas, debilai ant lt, aplink vien idiotai

Leave a comment

Comments 90

(The comment has been removed)

yshtabi March 23 2009, 12:20:40 UTC
o kodėl pasakos turi būti tik liaudies kūrybos? Hello? Andersenas? Haris Potteris? Pasakas seka žmonės.
Bet iš pateikto klausimo (natūralus klausimas kokiu tikslu tos naujosios pasakaitės stumiamos ir kas tuo suinteresuotas) matau, kad neturim apie ką kalbėt - man dabar kiek su kantrybe striuka, o tuščiom diskusijom likučių skirt negaliu. Patarčiau netikėti geltonąja spauda, kuri iš konteksto ištraukė kelis riebius spirgus ir pateikė kaip visuotinio gėjų samokslo įrodymą. Projektas vis tik tarptautinis, įgyvendinamas ir stabilesnės psichikos nei Lietuva šalyse.

Reply

(The comment has been removed)

yshtabi March 23 2009, 12:33:44 UTC
sėkmės ieškant atsakymų. vakarozinios.lt ir patriotai.lt tikrai puikus šaltinis. Diskusijose dar rasi bendraminčių.

Reply


bite_invent March 25 2009, 16:35:43 UTC
Nepyk, bet man kartais atrodo, kad leidimasis i "gilias" diskusijas su zmonemis, kurie paniskai bijo zodziu prasidedanciu homo.., bis.. yra grynas laiko gaisimas. Gal cia mano ale tai apatijos beda. Bet netikiu, kad zodziu gejus ir pedofilas sutapatinimas yra issilavinimo (ar tiesiog tarptautiniu zodziu zodyno rankose neturejimo) stoka. Tai, manau, principinis kietakaktiskumas. Tiesiog nenoras.

Reply

yshtabi March 25 2009, 16:43:05 UTC
žinok, totaliai tau pritariu. Reiktų griežtai laikytis šio protingo principo - Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you with experience.
Obettačiau, apie pasakas kilo impulsas parašyt :)

Reply

bite_invent March 25 2009, 16:52:16 UTC
Bet kokiu atveju sis pasaku post'as vercia mane mastyti, ar nevertetu koki vakara atsiverst kokios knygeles ir susitapatint su istaskytom raganos zarnom ant medziu saku :)

Reply


Leave a comment

Up