pasakos yra žiaurios

Mar 20, 2009 11:43

ir ragana nusuka kalaitei kojeles, o Sigutė sudega žarijų duobėje. Sesytė Elenytė žaizdotomis rankomis neria marškinius savo dvylikai juodvarnių brolių. O Pelenės pamotė bandydama iškišti savo negražias dukras princui, nukapoja joms kojų pirštus, kad kruvini strampai tilptų į krištolinę kurpaitę.
Tokios pasakos sekamos vaikučiams. O kur dar pasakos apie lapę, kuri pergudrauja pokvailį gaidelį (visos vištos lesa, tik gaidžiams neduoda) ir pagrobusi prirakina prie girnų, bet gaidelį išvaduoja jo gyvenimo draugas katinas, kuris išvilioja lapę ir visus lapiukus dainelėmis, o tada visus uždaužo lazda.
Tiesa, gaidelis išmuša vištelei akelę. Riešutėliu. Ir paskui kitą. Tokios pasakos sekamos vaikučiams darželiuose. Ir?

Vakar per žinias išgirdau apie naują pasaką, kurioje princas įsimyli kitą princą ir abu tampa karaliumi ir karaliumi. O siaube!! Niekam nenusuko galvos! Niekam nenukapojo rankų (pasaka apie berankę karalaitę)! Tokia pasaka tikrai gali sužaloti vargšus vaikus!)

Reportaže kalbėjo net keli ministrai, vienas tikino, kad tokia švietimo programa nėra aprobuota, o kitas paragino tėvelius būti budrius, nes pasakos apie dviejų princų meilę gali sužaloti vaikučių psichiką ir daromas tyrimas, kokios galėtų būti pasekmės.

Dar kalbėjo psichologas, LT psichologų sąjungos prezidentas (čia biškiuką pasigirsim, nu, nebuvo Kirkilas mano grupiokas, bet su gerb.psichologu arbatą bendrabutyje gerdavom), kuris labai ramiu balsu pasakė, kad nuo pasakų homoseksualais netampama.

Kaip ir netampama rusu, skaitant Dostojevskį. Ar krepšininku, žiūrint krepšinio varžybas.

Bet tai ką ir kalbėt, kai bėda galvose. Ar ne, mishrune ?

Šiaip žeuriai juokingas straipsnis. Citata: "Socialinės apsaugos ir darbo ministerija kol kas įspėja tėvus būti budriais ir domėtis, kas yra aiškinama vaikams ikimokyklinėse ugdymo įstaigose."
Bet visiems, kuriems reik aistrų, patariu eit tiesiai į vakarozinios.lt ir, be abejo, tiesiai pas patriotus. Grupinė neapykanta smagiau!

minedai, interneto mūšiai, politiniai minedai, įdomus mokslinis pastebėjimas, debilai ant lt, aplink vien idiotai

Previous post Next post
Up