Leave a comment

Comments 9

poyeliku October 16 2013, 22:41:15 UTC
Передивившись ці обидва поста з великою кількістю фото і саму ходу на відео, все одно, що там з вами,з Людьми з великої букви і я побувала.
І знов після твого чергового репортажу залишається відчуття,що не все в нас втрачено,що є на щастя ще кому в нас боротися зі злом,з зеківською навалою за нашу свободу

Дякую всім,хто там був і таким чином підтримував надією і інших!
Ну і тобі ж, звісно,бо ніщо так не зближує на відстані,як твій підспів Гімну Україгни і козацьким пісням. А ще і подумки і вголос раз за разом приєднуєшся до вигуків-речівок, просякнутих справедливим гнівом проти зеківської владної навали.Так би на відкритий спротив всім виходитити. Не тільки на свято, що також дуже об"єднує навіть тих, хто далеко.

Reply

yes1111 October 16 2013, 22:56:53 UTC
Дякую, Надю. Таких компліментів мені тут знову надавала, просто ніяково якось. Важко буде відповідати, так би мовити. Тримати планку.
А мені сьогодні сумно. Юрій Гримчак геть настрій зіпсував, хай йому. Не хочеться вірити. Але добре пам'ятаю давню мудрість: якщо щось виглядає, як лайно, тхне, як лайно, і смакує, як лайно, то це і є лайно. А якщо виглядає, як зрада, смердить, як зрада, і залишає смак зради... Гірко, коли свої, кого вважав надійними й тисячу разів перевіреними. Висловив йому на ФБ все, що думаю. Він запевнив, що насправді все не так, і згодом ми про все дізнаємось. Що ж, в такому разі буду щасливий вибачитись.

Reply

poyeliku October 16 2013, 23:01:07 UTC
Та які там комплименти,коли ми у своєму місті такої єдності і стільки народу зроду не бачили? Тому і торкає так.

А в чому там справа з Гримчаком? Бо я так і не заходила в саму стрічку? Щось за Юлю і торги коло неї?

Reply

Справа стосується виборів. yes1111 October 16 2013, 23:18:11 UTC
Що вийшов з "Батьківщини" - то, зрештою, його особиста справа і повне право. А от що подав заяву до ЦВК...
Пам'ятаєш минулорічні вибори по 223-му округу в Києві? Які виграв 28-річний хлопець, "свободівець" Юрій Левченко, а перемогу в нього вкрав ригівський хамелеон-"самовисуванець" Пилипишин зі своїми братками-бандитами? Зрештою цей округ оголосили "проблемним" і призначили в ньому повторні вибори. Так от, Юрій Левченко залишається кандидатом. Єдиним, узгодженим від трьох партій. І Юля теж його кандидатуру схвалила. А суперниками його зареєструвалися сучка Танька Монтян (що анітрохи не дивно), і... Юрій Гримчак - як самовисуванець! Отака йухня, малята...

Reply


Leave a comment

Up