"Славянское радио" - що це ще за н. а. х. ?!

Apr 05, 2012 03:45

Близько 01:30 я звернув увагу на те, що в передачу звичайної музичної програми на радіо "Мелодія" (www.melodiya.ua) почали вставляти якийсь дивний позивний: "Славянское радио. Слушайте нас на slavyanskoe.ua". Голос накладений просто поверх звичайного "мелодійного" джинглу, доволі незграбно. Зайшов. І побачив приблизно таке:



Лінки на онлайн-мовлення на сторінці "Славянского" вказують на slavyanskoe.ua:8080. При цьому саме мовлення наразі ідентичне до того, яке йде з серверів "Мелодії". Наповнення зберігається, нібито, те саме, що й було протягом останніх днів на "Мелодії", теги у програвачі теж "Мелодійні". Але за майже дві години жодної української пісні я досі так і не почув.

На сайті "Мелодії" - жодної інформації або пояснень. То чого нам з вами варто чекати протягом найближчого часу? Що в нас з'являться одразу дві недо-"Мелодії"? Одна - начебто, має повернутися в ефір у квітні поточного року  на частотах нинішнього радіо "Дача" (95,2 МГц у Києві), а друга - оце диво, поспіхом перекроєне по живому зі старої "Мелодії"? До речі, цікаво: а на яку аудиторію в Україні вони розраховують, виголошуючи такі от дебільні маніфести? Хіба що - на маргіналів?  Відкритим також залишається питання: хто саме працюватиме на кожній із них?

покращення, радіо

Previous post Next post
Up