"Радійте, противсіхи!"

Mar 31, 2010 23:28

Кроки "нової" влади засвідчили, що немає в нас громадян. Тобто вони є, ті 4% (чи скільки там відсотків), решта - не громадяни (громадяни - маю на увазі людей, які мають певні права та обов'язки і які складають громадське суспільство ( Read more... )

роздуми

Leave a comment

Comments 10

pekelnyi_bulba March 31 2010, 20:58:45 UTC
Ну, а ти як думав? От прям за два місяці всі візьмуть і почнуть це робить? Ееее нє, Януковича доведеться прохавати до кінця. Шоб в подальшому цінували. Цінували свободу, демократію (прости Госпаді).

Reply

yatswish March 31 2010, 21:12:39 UTC
та ну, я ж став трохи реалістом :)

та набридли інтернет-базікали, "оголтєлиє юлємани" :) .Але вирішив тримати їх у "друзях", так би мовити, кунсткамера така в мене буде :)

Reply

vjn March 31 2010, 21:35:23 UTC
===От прям за два місяці всі візьмуть і почнуть це робить?

Ніхто не зобов"язаний це робити - інакше у виборах просто нема сенсу. Окремих людей делегують від громади нагору до влади для таких завдань - в цьому і є суть демократії. А якщо кожен громадянин почне бігати по судах замість перейматись своєю сім"єю і заробляти гроші - то його діти відправляться з голоду на той світ, а в країні настане суцільна криза, бо лікарі-вчителі-шахтарі і так до програмістів та автослюсарів будуть не працювати за спеціальністю, а бігати по судах.
Які, до того ж, успішно будуть чхати на їхні зусилля.
Але якщо противсіхам нема чого робити, окрім як далі битися об стінку головою замість робити так, як весь демократичний світ - то щасливої їм дороги.

Reply

2+2 не три й не п'ять mamay_m March 31 2010, 21:59:49 UTC
невеличке уточненя 6 не делегують, а просять на царствіє, прідітє і владєйтє намє!

Reply


sashk0 March 31 2010, 21:32:58 UTC
о, достойна оцінка для "проти всіх"!

Reply


pan_igor March 31 2010, 22:33:30 UTC
я в обох турах виборів голосував проти всіх )

Reply


windswall April 1 2010, 06:52:19 UTC
бгагага xD Такі як Ви, країну опустили в лайно, а тепер хочете аби її хтось витягав? Кушайтє кушайтє, і думаю, що не 5 років це лайно жерти будете, а значно довше.
Ви тепер всього навсього купка бидла, холопи, яких дуже швидко поставлять на місце. Своїми унікальними підписами можете собі 7000 дуп підтерти. Чи до кого ви з ними йти зібралися? До тих хто там у гольф гратиме? xD У всіх "унікалів" є діти, батьки, а в декого алергія на гумові кийки. Чи встигли забути методи п"ятирічної давнини? Швидко нагадають, дехто вже згадав =)

ЗІ: особисто я не бачу сенсу допомагати хоч якось ідіотам, які через п"ять років знов облажаються, принципово =) А ще я не уявляю що можна буде зробити з цією країною (якщо така ще буде) через 5 років. Тож йдіть до дупи =)

Reply


alex_glbr April 1 2010, 08:58:02 UTC
****І про Коханівського... шановні адепти білого лайна (особливо мешканці столиці), замість того, щоб скиглити в інтернеті, склали б підписний лист,

І що? Підтертися ним? Чи порозважати Тобачнєга його змістом? Аби він потям надрукував це у "Газєтє2000" під рубрикою "Наївні аранжоїди"? Командує тільки той у кого влада. Треба було владу брати, а не віддавати. Ще з весни 2006-го.

"Табачник, пам’ятник сталіну, Інститут пам’яті..." наразі для мене найважливіше за все - захистити наш ліс.

Ой, хто б сумнівався, що Ви так комічно розставите пріоритети. Для Вас важливий ліс, просто тому, що Ви виявились нездатним на більше. Я вже бачу як вся харківська влада злякалася й регоче з вас усіх.

Reply


Leave a comment

Up