"Радійте, противсіхи!"

Mar 31, 2010 23:28

Кроки "нової" влади засвідчили, що немає в нас громадян. Тобто вони є, ті 4% (чи скільки там відсотків), решта - не громадяни (громадяни - маю на увазі людей, які мають певні права та обов'язки і які складають громадське суспільство)

Табачник, пам’ятник сталіну, Інститут пам’яті... це все показало, наскільки всім на все байдуже. Що самі люди не хочуть і неспроможні нічого самі робити. От якби обрали ЇЇ то вона б піклувалася про них, а так, винні самізнаєтехто.

Мешканці п’ятихаток які проти знищення 29 га лісу, який вже віддали під забудову гольф-клубу, вони (група активістів і небайдужих) зібрали вже понад 7000 унікальних підписів проти забудови, підписи як мешканців п’ятихаток, так і мешканців Харкова. Подаються позови до суду, проводяться мітинги (до речі, силами самих мешканців), був пікет (за підтримкою ВО Свобода і запевняю Вас, ще буде)...

Ну може з табачником не все так однозначно, але про пам’ятник - де Ви, люди, які проти цього пам’ятника. По чесному проти, а не інтернет-базікали?

Ви, адепти білого лайна звикли що за Вас все роблять. Що "хороший царь/цариця" за вас все зробить.

Я пропоную всім, якщо Вас щось не влаштовує - шукайте підтримку у опозиційних партіях, громадських об’єднаннях (але з ГО будьте обережні), пишіть скарги, пишіть звернення. Але по-перше, що треба зробити - напишіть скаргу на свій "жек" чи "жилкомсервіс". Подивіться спочатку навколо себе. На свій двір, на свою місцеву владу, на своїх сусідів. Якщо у вас брудно коло під’їзду - зберіть мешканців, напишіть скаргу, зберіть підписи, проведіть збори, примусьте з початку "маленьких царьків" робити те, що вони повинні робити (а поки будете примушувати, організуйте мешканців та приберіть сміття). Ви можете сказати що це не діє - а Ви спробуйте, потім поговоримо ;)

І про Коханівського... шановні адепти білого лайна (особливо мешканці столиці), замість того, щоб скиглити в інтернеті, склали б підписний лист, що "ми громадяни України вважаємо незаконними дії (суд, влади, міліції, тощо... Ви ж розумні, знаєте як написати :) ). Ми проти політичних репресій. І П.І.Б, контакти, підпис."
І уперед по знайомим і не знайомим. А потім усі зібрані підписи копіюєте і розносите за адресами які впливають на рішення. (Ви можете сказати що це не діє - а Ви спробуйте, потім поговоримо ;))

З.І. чому "Тобто вони є, ті 4% " - бо всі, хто зараз в активістах по захисту лісу, вони голосували у другому турі проти всіх. Тому я так (можливо і не зовсім вірно) додав решту, яка увійшла в цей відсоток.
З.І.І. "Табачник, пам’ятник сталіну, Інститут пам’яті..." наразі для мене найважливіше за все - захистити наш ліс. Коли все закінчиться, будемо боротися і з "жилкомсервісом" і владою за благоустрій нашого селища. Досвід вже набуваємо. А можливо і паралельно почнемо.

Борітеся і поборете!

роздуми

Previous post Next post
Up