Ця кава (я вже сторазів писала про неї, але ж якраз почався сезон дощів-холодів-застуд) - стане в пригоді тоді, коли починається кашель, і не важливо сухий чи мокрий.
Перевірено не раз на собі й на Тарасові. Він, уже коли бачить, що температура спала і я почала кашляти, то само собою варить саме таку пряну каву.
Рецепт простий:
(
Read more... )
Comments 4
(The comment has been removed)
ну і кава з медом-анісом-корицею буквально за 2-3 чашки переводить сухий кашель у мокрий - це таки не абищо.
звісно, головне тут - не зловживати.
доречі, кава як ліки краще діє, якщо не вживати її як щоденний напій.
а ти вариш прянощі на воді чи на молоці?
Reply
(The comment has been removed)
(я свою антизастудну каву можу пити лише після їди, і то такого доброго обіду, ще й з медом у прикуску - інакше шлунок бунтує)
так, кава - напій для шанувальників, або ти її любиш, або ні :)
Reply
теж дуже добре застуду в початковій формі зупиняє))))))))))))))))))))
Reply
а от кава з прянощами (молоком і медом) - коли вже застуда опустилася з горла нижче і з кашлем треба щось робити.
Reply
Leave a comment