я купую те, що в нас не росте + щоб менше цукру: родзинки (по жменьці), "дику курагу" і узбецьку (вони найдешевші, бо кислі), медові та шоколадні фініки (вони по 16 грн за 1 кг - я стільки за місяць не з’їдаю, хіба з Тарасом і у випічку)... туніські, глазуровані і в сиропі фініки не беру, бо хлопці, що їх продають, сказали, що то не дуже здорово... Беру сушені банани - їх любить Тарас і погоджується їх брати на полуднання, замість булочки, тому теж десь з півкіла
( ... )
а що ви робите-любите? і як то їсте? я просто мию вранці порцію кураги-родзинок-фініків - по жменьці- і за день то з’їдаю, як перекус. окремо кладу те, що не треба мити - домашню сушку. так само вранці запарюю собі півторалітровий заварник узвару. а улюблене - сушені ананаси - приберігаю для чашечки кави і розтягую задоволення:) сушені банани купую для чоловіка і в дорогу - вони дуже ситні. а ще 1-2 шт кришу у випічку (в кекс, солодкий хлібчик абощо).
Вдома в сушарці сушимо кабачки і баклажани, порізані кружальцями. На супи, на рагу. Пробувала сушити цибулю - нічого особливого, краще морозити. Із солодкого - сушу груші, яблука, абрикоси. Розпарюю, додаю в начинки для пирогів. Вишні і черешні сушу без кісточок. На випічку теж. Узвару у нас не люблять(. Ще сушила диню. Яка це смакота! Ми її влітку, тоді ж, усю з"їли. Цукати з кавунів робила - теж поїли туди йдучи. А більше нічого. Треба розширювати асортимент. Сушений гарбуз мене дуже зацікавив)
Comments 6
Reply
Reply
я просто мию вранці порцію кураги-родзинок-фініків - по жменьці- і за день то з’їдаю, як перекус. окремо кладу те, що не треба мити - домашню сушку. так само вранці запарюю собі півторалітровий заварник узвару.
а улюблене - сушені ананаси - приберігаю для чашечки кави і розтягую задоволення:)
сушені банани купую для чоловіка і в дорогу - вони дуже ситні. а ще 1-2 шт кришу у випічку (в кекс, солодкий хлібчик абощо).
Reply
Reply
Leave a comment