фініки

Apr 01, 2013 21:02

Сьогодні я купувала солодощі-сухофрукти ( Read more... )

вперше скуштувала

Leave a comment

Comments 6

sestra_yuliya April 1 2013, 20:24:29 UTC
і я це все люблю - горіхи, сухофрукти... та воно таке дорогуще) треба більше робити заготовок власного виробництва

Reply

xpywuk April 1 2013, 22:06:00 UTC
я купую те, що в нас не росте + щоб менше цукру: родзинки (по жменьці), "дику курагу" і узбецьку (вони найдешевші, бо кислі), медові та шоколадні фініки (вони по 16 грн за 1 кг - я стільки за місяць не з’їдаю, хіба з Тарасом і у випічку)... туніські, глазуровані і в сиропі фініки не беру, бо хлопці, що їх продають, сказали, що то не дуже здорово... Беру сушені банани - їх любить Тарас і погоджується їх брати на полуднання, замість булочки, тому теж десь з півкіла ( ... )

Reply

xpywuk April 1 2013, 22:19:06 UTC
а що ви робите-любите? і як то їсте?
я просто мию вранці порцію кураги-родзинок-фініків - по жменьці- і за день то з’їдаю, як перекус. окремо кладу те, що не треба мити - домашню сушку. так само вранці запарюю собі півторалітровий заварник узвару.
а улюблене - сушені ананаси - приберігаю для чашечки кави і розтягую задоволення:)
сушені банани купую для чоловіка і в дорогу - вони дуже ситні. а ще 1-2 шт кришу у випічку (в кекс, солодкий хлібчик абощо).

Reply

sestra_yuliya April 2 2013, 08:32:13 UTC
Вдома в сушарці сушимо кабачки і баклажани, порізані кружальцями. На супи, на рагу. Пробувала сушити цибулю - нічого особливого, краще морозити. Із солодкого - сушу груші, яблука, абрикоси. Розпарюю, додаю в начинки для пирогів. Вишні і черешні сушу без кісточок. На випічку теж. Узвару у нас не люблять(. Ще сушила диню. Яка це смакота! Ми її влітку, тоді ж, усю з"їли. Цукати з кавунів робила - теж поїли туди йдучи. А більше нічого. Треба розширювати асортимент. Сушений гарбуз мене дуже зацікавив)

Reply


Leave a comment

Up