28.01.2015 або про відчай

Jan 28, 2015 12:28

    Я у відчаї. Усім знайомим випромінюю впевненість у нашій перемозі, але насправді настрій маю - нижче нікуди...
Читати далі... )

АТО, війна, роздуми, Донбас

Leave a comment

Comments 79

odziuba January 28 2015, 16:21:48 UTC
Даже не знаю що сказати, в самого бувають періоди розпачу, виходжу з положення читаючи ватні форуми. Ситуація звісно дуже складна, швидко все не наладиться, наприклад в Польщі, Словаччині на проведення реформ знадобилося кілька років, потім кілька років на відшліфовування, бо зразу зазвичай наломили дров. У нас в ситуації війни звісно треба робити все швидше, але на ділі виходить так собі, в тому числі і через війну а ще те що при владі і на місцях тіж люди які звісно саботують. Мене заспокоює лише те що за нас взялися серйозно і навряд чи відпустять, правда цей рік буде важкий, реально важкий і психологічно і фінансово. Відносно бронетехніки. Там по умовах контракту віддавали "як є" багато поломаної яку треба довести до ума, запасні частини треба знаходити, при тому що у нас своєї такої ж на концервації купа, крім того вона нам знайома і деталі є або можна легше дістати. Мені здається що її узбекам взагалі передали щоб "потролить" путіна, розсіяти його увагу, типу чого б це американці зацікавилися узбеками та роблять подарунки, ВВХ ( ... )

Reply

vivagor January 28 2015, 16:25:20 UTC
Я тримаюся. І ватні ресурси геть не читаю, бо часу нема. Мене реальність пригнічує. І висновки. (((

Reply

odziuba January 29 2015, 03:45:02 UTC
В мене ще таке враження, що чекати розв'язки недовго, дуже вже всі за рашу взялися, пинають на кожному кроці, економіку розвалили. Україна і та навіть військовий стан наважується вводить, зрозуміло що не самі наважилися а домовилися і узгодили з заходом, бо стан нашої армії всім відомий, вона реально не як регулярна армія а більш схожа на ополчення. Армію за рік створити неможливо, те що створили у нас в принципі на грані фантастики, я одному французу розповідав як функціонує наша армія, як її забезпечують так він ледь зі стільця не впав, був вражений, що при цьому ми нормально протистоїмо російській регулярній армії, реально чувак був у шоці, вирішив що в нас військовими народжуються, інше в нього в голові не вкладалося. Зараз буде куча вкидів різних фейків, в тому числі демотивуючих, в ВВХ це єдиний шанс і він за ціною не стоїть бо під загрозою його життя. Все буде добре, це просто треба пережити як страшний сон.

Reply

vivagor January 29 2015, 07:19:14 UTC
Мене не хвилюють вкиди, бо я їх не читаю, мене турбує гальмування реформ: в економіці, у фінансах, у війську плюс - незадовільна ситуація з чисткою підривного елемента у тилу... Отак допомагаєш-допомагаєш, а через деяку мерзоту усе йде прахом, а потім гульк - та мерзота на свободі, ще й насміхається. (((

Reply


Leave a comment

Up