Кулінарны блог. Тое, што рэбе прапісаў

Sep 18, 2013 19:11

Каб прыгатаваць сённяшнюю страву, вам спатрэбіцца самая маласць: падаіць карову, праз некаторы час сабраць вяршкі, збіць масла; паехаць у Нарвегію, налавіць селядцоў, пасаліць у бочцы ды прывезці сюдой; пайсці ў часны сектар, злавіць курыцу, прынесці на балкон, добра карміць і гладзіць аж пакуль тая не знясе два яйкі, адпусціць курыцу; набыць на ( Read more... )

Кулінарная Калонка, хэндмэйд, страва не атрава

Leave a comment

Comments 60

agniwet September 18 2013, 16:17:16 UTC
селедка без шубы на шезлонге бутерброде :) мням-мням!!

Reply

vital_rudak September 18 2013, 16:24:11 UTC
Шуба это высшее искусство, я пока не решаюся :))

Reply

allegra_1971 September 18 2013, 17:30:45 UTC
Re: Гэта элементарна, Ватсан! vital_rudak September 18 2013, 19:48:54 UTC
Ня ўмею і апасаюсь!)

Reply


shepchuya September 18 2013, 16:20:40 UTC
абажаю-распераабажаю!!! мы робім без масла і на чорны хлеб намазваем. а калі дадаць бульбы ды бурачка - будзе селядзец пад шубай :)
Віталь, а Віталь, а можна я ваш кабачковы рэцэпт на свой сайт прыгатую? я лінк дам на ваш ЖЖ, каб аўтарскія правы не нарушыць :)

Reply

vital_rudak September 18 2013, 16:23:15 UTC
А я ўвогуле першы раз сам зрабіў, раней толькі разок каштаваў. Смаачна! :))

Канечне можна, якія пытанні :)

Reply


_kum_ September 18 2013, 16:27:14 UTC
Мая габрэйская сяброўка ў далёкім 198х годзе казала так: "Фаршмак? Гэта вельмі проста: адна булачка, адзін селядзец. А вось ці будзе смачна -- тое залежыць ад параўнальнай велічыні селядца й булачкі"... :о)

Reply

vital_rudak September 18 2013, 16:53:23 UTC
Ну гэта ім сапраўды лепш відаць))

Reply


zloevremia September 18 2013, 18:34:16 UTC
таки в следующем разе, ви сумеете приготовить рыбу-фиш???))))

Reply

vital_rudak September 18 2013, 19:49:37 UTC
не, усё, я с эцімі жыдамі завязываю)))

Reply

allegra_1971 September 18 2013, 20:02:24 UTC
vital_rudak September 18 2013, 20:10:54 UTC
шютка да!)))

Reply


mastaka September 18 2013, 18:45:15 UTC
Думаю, што тэму кулінарыі адназначна трэба працягваць.
Вельмі слушна у цябе гэта атрымліваецца: і апісанне працэса, і фотачкі - чытаць, адна асалода :)

Можа таго... першы беларускамоуны кулінарны сайцік забацаеш? ;)

Reply

vital_rudak September 18 2013, 19:50:17 UTC
Дзякуй :) А няўжо прам і німа такога сайціка ніводнага???

Reply

mastaka September 18 2013, 21:40:54 UTC
Хто яго ведае... я не даследавау, але чагосьці такога не бачыу :)

Reply

vital_rudak September 18 2013, 21:47:45 UTC
Вось і я нешта ня чуў. Трэба запытацца ў людзей пэўна :)

Reply


Leave a comment

Up