Каб прыгатаваць сённяшнюю страву, вам спатрэбіцца самая маласць: падаіць карову, праз некаторы час сабраць вяршкі, збіць масла; паехаць у Нарвегію, налавіць селядцоў, пасаліць у бочцы ды прывезці сюдой; пайсці ў часны сектар, злавіць курыцу, прынесці на балкон, добра карміць і гладзіць аж пакуль тая не знясе два яйкі, адпусціць курыцу; набыць на
(
Read more... )
Comments 60
Reply
Reply
Reply
Reply
Віталь, а Віталь, а можна я ваш кабачковы рэцэпт на свой сайт прыгатую? я лінк дам на ваш ЖЖ, каб аўтарскія правы не нарушыць :)
Reply
Канечне можна, якія пытанні :)
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
Вельмі слушна у цябе гэта атрымліваецца: і апісанне працэса, і фотачкі - чытаць, адна асалода :)
Можа таго... першы беларускамоуны кулінарны сайцік забацаеш? ;)
Reply
Reply
Reply
Reply
Leave a comment