Два місяці з присмаком Росії

Nov 13, 2009 17:31

Росія на сьогодні має всі можливості для формування повістки дня на найближчі два з половиною місяця в Україні ( Read more... )

політичні технології, Україна, прогнозування, 2010, Россия, self-made, в яблучко!, кулак Москвы, диверсифікація ризиків, вибори

Leave a comment

Comments 3

za_nashe_delo November 27 2009, 02:03:21 UTC
А ведь клевету пишете!
Ответил Вам в письменной форме http://za-nashe-delo.livejournal.com/54696.html

Reply

vbux November 27 2009, 13:48:29 UTC
Прочитав відповідь. Я і не стверджував «в цілому», мова лише про те, що після стількох кольорових революцій, приходів до влади про-західних політиків на виборах, та й просто зміни орієнтації деяких лідерів, російська влада не може себе вести так само, як до цього. Їй доведеться змінити характер своїх дій, хоче вона цього чи ні.
Пишете, що російська влада і була розумна? На вашу думку було розумно у 2004 кілька разів вітати Януковича з перемогою? Було розумно залучати російських політтехнологів, які застосували свої типові прийоми, не розуміючи що тут це не працює? Розумно було запрошувати Путіна на парад на честь 60 річчя визволення України? Все це виглядало як втручання у внутрішні справи і багато людей тоді проголосували за Ющенко саме через внутрішній протест проти такого втручання.

Reply

za_nashe_delo April 28 2010, 02:15:16 UTC
Истинная глупость - это ослушаться воли великого Путина. Глупость и подлость.
Да как так называемые "украинцы" смели голосовать за какого-то, Ющенко, когда Россия поручила голосовать за Януковича?!

Впрочем, теперь, кажется, прозрели, исправились - пали на коленушки перед Медведевым-батюшкой. А давно бы пора!

Reply


Leave a comment

Up