В Одесі зірвали виступ Shen Yun

Jun 05, 2010 00:03

До останнього сподівався, що потраплю на концерт Shen Yun. Я його бачив до цього тільки в Інтернеті. Тож придбав квитки в Одесу, забронював білета на концерт, знайшов місце проживання - це мав бути чудовий відпочинок в Одесі. Але по приїзді в Одесу, коли я зателефонував агентові з продажу, щоб отримати білет, то він мене повідомив, що концерту Shen ( Read more... )

українці, Відео, Китай, Україна, Бувальщина, Сказати хочеться

Leave a comment

Comments 3

galynagerya June 4 2010, 23:42:13 UTC
a na koly planuvavsya vystup? Sprava u tomu, sho vony dayut' koncerty na Hawayah zavtra i ves' tyzhden'. Buty v riznyh chastynah svitu i davaty koncerty iz riznyceyu v pau dniv ne mozhlyvo... Mozhe ne v visah sprava?
http://www.shenyunperformingarts.org/hawaii

Reply

van_dreamker June 5 2010, 20:11:01 UTC
Концерт мав відбутися 28 травня в Одесі. На скільки я знаю, Shen Yun складається з трьох автономних труп, які мають кожен свій маршрут. Справа, звісно ж, не у візах, а в боягузтві та підлабузництві нашої влади, бо візи вже було видано. І треба було тільки китайським дипломатам висловити свій протест, так тут же візи 20-м учасникам анулювали. Кажуть, що й прем’єр-міністр України Азаров особисто висловився проти проведення цього концерту.

Reply


....... igor_tiger June 5 2010, 13:14:19 UTC
Жаль.
Очень жаль...

Reply


Leave a comment

Up